sâmbătă, 23 aprilie 2011

Proiector Home Cinema de la BenQ - BenQ W1100

Durabilitate si fiabilitate BenQ

Avand ca domeniu de activitate productia de electronice, BenQ a cautat si a reusit sa se mentina in topul preferintelor clientilor din lumea intreaga, investind in permanenta in dezvoltarea de tehnologii ale caror performante au tinut capul de afis a multor targuri, expozitii si concursuri de notorietate mondiala. O dovedeste lista lunga de premii si distinctii primite de-a lungul timpului. De aici pana la incorporarea lor (a produselor) in spatiul de la birou sau de acasa nu a mai fost decat un pas.
Fie ca discutam despre televizoare sau monitoare LCD, proiectoare digitale full hd, unitati optice, camere digitale, sau orice altceva, ne vom intalni constant cu termeni ca: durabil, fiabil, performant, elegant. Nu o spun doar eu din pozitia unui consumator ocazional, ci stau marturie multimea de review-uri, articole de specialitate, redactate atat pe blogurile de nisa cat si pe paginile site-urilor specializate.

Proiectorul care ti se potriveste


BenQ W1100 este un proiector Home Cinema de top, Full HD cu rezolutia de 1080p, tradusa in practica prin calitatea si claritatea imaginilor redate. Beneficiind de un sistem optic optimizat pentru o rezolutie nativa de 1920 x 1080, sistem compus din 12 lentile, alaturi de tehnologii de ajustare si procesare a culorilor de 10 biti (1 miliard de culori), acesta reprezinta satisfacerea dorintelor unora dintre cei mai pretentiosi consumatori de High tech.
Desi lista de specificatii tehnice poate parea una plina de detalii futuriste pentru utilizatorii mai putin familiarizati cu terminologia FTW (For The Win), lucrurile sunt cat se poate de simple atat timp cat produsul vine cu schema si manualul de utilizare potrivit, in limba romana pe cat posibil. Spre deosebire de alte "rude" existente pe piata, proiectorul BenQ W1100 Full HD promite solemn sa nu va ingreuneze viata cu setari complicate, costuri de intretinere extrem de mari si vizite prea dese la service. O garanteaza, spre linistea noastra, inexistenta unui filtru care sa necesite intretinere sau inlocuire, durata indelungata de viata a lampilor (4000 de ore) datorata tehnologiei speciale de racire care la o utilizare a produsului in modul Eco poate prelungi viata lampii pana la maxim 9,6 ani ( in conditiile specificate pe site). Daca intrunesti profilul clientului grijuliu cu achizitiile sale, atunci acesta este proiectorul care te va bucura vizual pentru o perioada lunga de timp.
Daca pana acum ti-am povestit mai mult de calitatile sale de redare a imaginilor, e timpul sa-ti spun cateva cuvinte si despre ceea ce te-ar mai putea convinge ca este o achizitie care merita toata atentia:

  • tehnologie audio SRS WOW HD™ pentru o experienta cat mai naturala, pe baza unor tehnici brevetate;
  • rata mare de redimensionare cu zoom 1.5X si corectie geometrica automata ±40°
  • Quick Auto Search, Picture-in-Picture (PIP), 3D Color Management si multe altele.
Sunt aproape sigur ca vreti sa aflati de unde il puteti cumpara. L-am gasit in oferta celor de la cel.ro, sub puterea magica a cuvantului Promotie si a unui Bonus constand in... va las voua placerea asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu