sâmbătă, 23 aprilie 2011

Pastile de slabit Slim & Fit

Tablete de slabit Slim & Fit - 100% natural

Creat de medici nutritionisti si produs sub standarde de calitate ISO 9001 si ISO 22000 intr-unul din cele mai bine echipate laboratoare din Romania, ale noastre tablete de slabit Slim & Fit se recomanda prin "CV-ul" lor:

  • Pulbere de fibrulina - 200 mg
  • Pulbere de Fucus (Fucus vesicolosus) - 100 mg
  • Extract din pulbere de Ceai verde (Carmellia sinensis) - 100 mg
  • Extract din pulbere de Garginia cambogia (cu min 60% acid hialuronic) - 100 mg
  • Extract din pulbere de Hoodia gordonii - 75 mg
  • Excipienti - 205 mg


Despre ingredientele folosite si despre efectele pe care le au asupra organismului am citit informatiile consistente puse la dispozitie pe pagina de prezentare a suplimentelor nutritive, sub forma unor articole, materiale la care au contribuit medici generalisti si nutritionisti din tara noastra, oferind in acest fel garantia unor metode deja testate, dovedite stiintific. Tonul folosit este unul pozitiv, la fel si feedback-urile clientilor care s-au bucurat de aportul pastilelor de slabit, aport asociat cu exercitii fizice si un regim alimentar corespunzator. O lectura light adaptata metabolismului cognitiv al fiecaruia. Am aflat, in acest fel, raspunsul la o serie de intrebari pe care si le pune orice om ajuns in contact, fie el si virtual, cu un produs nou. Avantajul acestui gen de experienta tine de accesul la informatii in procesul de "traducere" a etichetei. Raftul online al celor de la Slim & Fit, asociat cu utilitatea motoarelor de cautare, e cel mai bun consilier de cumparaturi.
Tot in acest sens al indrumarii pasilor pe drumul cel bun, al constientizarii importantei pe care o are mentinerea unui echilibru in lupta cu kilogramele, echipa care sta in spatele site-ului in discutie, a pus la dispozitia celor interesati un Ghid "10 exercitii fizice pentru oamenii ocupati" in format .pdf, o brosura gratuita cu sfaturi de ajutor (mai multe detalii pe http://goo.gl/EWMFq).
Despre toate acestea si despre multe alte avantaje - Garantia de 30 de zile te-ar putea interesa - care tin de comandarea pastilelor de slabit conform canoanelor comertului online si a politicii firmei producatoare puteti citi atat pe site-ul oficial cat si pe blogul acestora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu