joi, 21 aprilie 2011

Concurs marca playtech.ro si evoMAG









(sursa imagine: playtech.ro)


Concursul este unul pe cat se poate de simplu si tentant ca premii, cei doi initiatori - playtech.ro si evoMAG - oferind celor pofticiosi in ale promotiilor, sansa castigarii unei camere foto BenQ C1450 + card 4GB si a unui iPod Touch 8GB , doar prin simpla completare a unui formular (valabil pentru primul premiu!!) care presupune introducerea unor date personale alaturi de raspunsul la intrebarea: "Numeste si alte 5 tipuri de produse (pe langa camere foto) pe care le poti gasi la evoMAG.ro".

In ceea ce priveste iPod-ul, regulamentul scurt si la subiect, pus la dispozitia cititorului, zice cam asa: "Daca vrei sa castigi mai mult, scrie pe blogul tau despre noi si premiul oferit de EvoMAG. Nu uita sa ne lasi linkul in formular!".

Despre playtech.ro

Echipa care sta in spatele publicatiei online, se ocupa de formarea noastra ca degustatori de tehnologie hardware si non-hardware, jocuri, gadgeturi si alte lucruri care sa ne tina ocupati vreme de o cafea sau un ceai sau orice altceva va sta in dreapta sau stanga ecranului. Sunt de gasit nu numai pe site ci si pe retelele cu care ne-am obisnuit deja: twitter si facebook. Toate ne sunt la indemana, in cel mai gratuit si consistent mod posibil. Sa aveti pofta, va zic.

Despre evoMAG

Pe cartea lor de vizita scrie ceva de genul: "Suntem echipa care administreaza de 5 ani site-ul de comert electronic www.evoMAG.ro care are in acest moment peste 21.000 produse active din domeniul IT&C si Telecomunicatii."
Incorporeaza o lista destul de lunga de oferte si marci destul de cunoscute si apreciate, oferind clientilor mai toate beneficiile cumparaturilor online. Simplu si comod.

Revenind la pofta ce-am poftit, e important sa luati la cunostinta ca perioada de desfasurare a concursului e cuprinsa intre 21 aprilie si 10 mai. Detalii complete gasiti p'aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu