luni, 23 martie 2009

HORAblogs (demo)

Promoveaza HORAblogs (demo)

Desi imi lipseste ingredientul de baza (experienta colaborarii directe) in realizarea unei analize obiective asupra evolutiei horablogs.net, voi incerca sa surprind imaginea de ansamblu a acestui proiect aflat intr-un fel de beta edition.

Mottoul proiectului: linkuri sponsorizate

Ce ziceti de realizarea unui program de publicitate in care voi ca bloggeri va inscrieti si primiti bani pentru afisarea de bannere publicitare? Nu conteaza daca ai putini vizitatori, de fapt, asta e si ideea:
Daca ai putini vizitatori nu vei putea niciodata sa convingi si sa atragi
un advertiser o firma care sa plateasca pentru reclama pe blogul tau), dar daca ne unim ( blog mic + blog mic + blog mic + etc … ), crestem in putere si putem oferi un trafic relevant celui care vrea sa isi promoveze serviciul/produsul.
roblogs.info

Putin copy-paste face bine la durerile de blank..
Principiul nu este o noutate si aduce a hypermarket online sau mai pe limbajul celor cu state mai vechi - Google AdSense, cu mentiunea Made in Romania. La mine a pornit din curiozitate, din nevoia de vizibilitate si mai putin din perspectiva viitoarelor castiguri. Faptul ca mi-am plantat in pagina un banner prin care imi anunt disponibilitatea de a scrie contra unei sume sunt sigur ca nu va impresiona pe nimeni. Nu stiu de cat timp ma cititi, dar cei pe care ii voi numi primii mei cititori, cunosc faptul ca la inceputul "carierei" de blogspot, am abuzat de ideea de publicitate, afiliere. Cu ce m-am ales? Cu nimic sau cum imi place sa raspund celor care ma intreaba daca am castigat ceva - experienta.
Intre timp am facut curatenie si am lasat ceea ce am considerat ca ar avea sens. Incerc sa nu incarc pagina cu lucruri inutile.
Ceea ce propune team-ul Hora corespunde in mare cu ideea mea de promovare. Un plus in organizare si imagine il da formatul paginii horablogs.net care cuprinde tot ceea ce este nevoie pentru a intra in retea (simplu si la subiect) si as mai adauga un feedback pozitiv modului in care raspund eventualelor probleme generate de utilizarea serviciilor.

Ramane de vazut impactul pe care il va avea asupra advertiserilor.Promoveaza HORAblogs (demo)

2 comentarii:

  1. uite ca din intamplare am dat peste articolul tau.
    daca ai aplicat la oferta demo din sistem, nu uita sa o si finalizezi, introducand linkul tau in pagina ofertei.

    Spor,

    Alex

    RăspundețiȘtergere
  2. Am finalizat aplicatia dupa publicarea articolului, dar ca sa fiu sigur ca nu vor fi probleme am refacut-o. Oricum ar fi, multam de observatie.

    RăspundețiȘtergere