marți, 31 iulie 2012

Latino Time

"Dansul este limbajul ascuns al sufletului." Martha Graham


(sursă videoclip: galerie video www.latino-time.ro)

Pentru mine, primele încercări de dans, şi aici mă refer la cele demne de luat în consideraţie, îşi au punctul de plecare în şcoala generală, la cheful organizat cu ocazia terminării studiilor gimnaziale. Acei ani în care "Put me up, put me down, Put my feet back on the ground/ Put me up, take / feel my heart and make me happy/ Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah/ Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah" (Mr. President - Coco Jambo) făceau ravagii prin cămine culturale/ discoteci/ săli de nunţi. Până şi conceptul de 3 in 1 s-a născut la sat. M-am descurcat onorabil.. pentru o mătură cu coadă de lemn ce eram. Nici acum nu am avansat prea mult. Puţin mai flexibil, ce-i drept, dar nu mai departe de un aspirator de vârfuri de picioare călcate sub un 42.5 (mărime EU) cu morcovi între degete.

Vă daţi seama că, privind la clipul de mai sus, mi-am dat o notă ce nu poate fi menţionată aici, din pricina roşeţii din obrajii ei rotunzi. Mă tratez, parol! Asta de la nunta mea încoace, ajutat fiind de soţie. Nu e ruşinos să admiţi că nu ştii să dansezi, dar să vrei să înveţi, e ruşinos şi [completaţi cu ce vreţi voi] să stai doar la masă, agăţat în sute de cuie imaginare de un scaun sau un fotoliu, la o petrecere. Suntem cu toţii de acord asupra acestui aspect.

În cazul în care tu şi partenerul/partenera aţi decis că e timpul să apelaţi la serviciile unui psihiatru, pardon, instructor de dans, atunci ar fi cazul să luaţi în calcul oferta Şcolii LATINO TIME. Momentul ăla în care te încearcă invidia pe cei din Bucureşti. Din păcate pentru o parte, din fericire pentru alta, cursurile respectivei şcoli se adresează doar celor din capitală. Există şi varianta DVD-urilor care conţin cursuri de dans, însă nu te vor mulţumi pe deplin. Îşi pot dovedi utilitatea doar dacă vin ca o completare a "studiilor" practice (pentru cei din alte localităţi).

Despre universul Latino Time

O afacere pornită în anul 2004, realizarea unui om pasionat de dansuri latino. Am rămas plăcut impresionat de povestea care se ascunde în spatele a aproape 4 ani de experienţa. Îţi vine sau nu să crezi, totul a început de la o investiţie minimă de 100 de euro, bani direcţionaţi către închirierea unui spaţiu potrivit desfăşurării cursurilor. Ce a ieşit se poate studia pe îndelete prin intermediul site-ului pus la dispoziţia celor care caută să-şi "piardă" sufletul într-un univers al paşilor care ascund istorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu