sâmbătă, 14 iulie 2012

Shopping online

Tinand cont de temperaturile si de codurile portocalii care s-au tot anuntat in ultima vreme la meteo, varianta care presupune cumparaturi la pas, nu este cea mai grozava. Caldura mare, mon cher! Fie iti planifici timpul in asa fel incat sa profiti de orele cele mai racoroase ale zilei, fie te lasi la mana comertului online, indeletnicire care a inceput sa acopere tot mai multe din necesitatile omului. Gasesti cam tot ceea ce iti trebuie, la distanta de cateva clickuri.

Sa presupunem ca te pregatesti de concediu. Cum in mai toate lunile care au trecut ti-a stat gandul doar la serviciu, la sarcini peste sarcini, etc., etc. (scenarii horror), nu ai avut suficient timp sa-ti pregatesti o garderoba de vacanta, de mare, de plaja. Ceea ce era in voga sezonul trecut, e deja demodat. Acum e timpul sa actionezi, sa te urci din nou pe valul cel mai inalt, insa te ingrozeste gandul saunei de afara si a aerului conditionat de la care te doare capul. Cum procedezi pana la urma?

Avand la dispozitie una dintre armele cele mai puternice din online - motoarele de cautare - cuvinte ca incaltaminte, imbracaminte online, accesorii, reduceri, promotii, livrare rapida, suport telefonic sau online, devin cea mai precisa "munitie" de care poti dispune. Toate la indemana ta, alaturi de un ceai racoritor, cu gheata (doar un exemplu, desigur). Parca ti-e mai usor sa intri in starea aia de bine care ar trebui sa preceada un concediu binemeritat. Plus ca, in acelasi timp, poti definitiva unele detalii legate de programul pe care l-ai pus la punct nu cu mult timp in urma.

Daca tot am mentionat de imbracaminte online, sa vedem ce se mai poarta in vara anului 2012, asta ca sa aveti un punct de plecare. Prin urmare, am aruncat o privire pe siteurile de specialitate si am gasit cateva idei care sper sa va fie de folos:

  • La moda (pentru sexul frumos) sunt rochiile lungi, colorate (nuante vesele), confectionate din materiale lejere.
  • Pe langa culorile stridente (neon), albul si rosul nu trebuie sa lipseasca din paleta coloristica a hainelor tale.
  • La barbati doar atat: pantaloni largi, in culori deschise, mult alb apolitic si incaltaminte lejera.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu