vineri, 5 aprilie 2013

11 ani de Orange Romania

Ma "bucur" de serviciile lor de prin februarie 2004. A fost o alegere de conjunctura. Majoritatea celor cu care lucram aveau numar de la ei si, in plus, prinsesem pe atunci o oferta destul de buna la abonament. Tot de numele lor am legat si primul meu telefon mai de Doamne-ajuta. Laser, frate. Monocrom! Inca nu prinsesem gustul tehnologiilor avansate, lucru care s-a intamplat mult mai tarziu, la telefonul cu numarul patru, cred.

2013. Operatorul care putea sa se numeasca Pecan, Amber sau Yellow sarbatoreste 11 ani de cand este in Romania. Si o face intr-un mod mai.. sobru, as putea afirma privind la ceea ce se intampla pe site, in particular, prin online, in general. Adevarul e ca fiecare sarbatoreste asa cum poate.. Nu stiu de unde nemultumirea celor care se asteptau la "pomeni" si reduceri care sa rupa gura targului! O fi vineri, ce-i drept, dar singura avertizare de astazi nu e cea pentru promotii şocante, ci pentru inundatii pe Dunare.

Trecand peste anumite situatii mai putin placute din trecut, ale mele, ale voastre, avem totusi in fata un moment de bucurie pentru ei, si, dupa cum scriam mai sus, oricat de "sobru" ar fi, zic sa-l respectam. Deci, spor echipei Orange Romania si la cat mai multi clienti fericiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu