luni, 29 aprilie 2013

Verde crud la bonusuri si promotii

"Investiția în cunoaștere aduce cea mai buna dobândă." - Benjamin Franklin

Cam pretențios citatul, însă interesant ca idee, dacă e să-l aplic la ceea ce mă interesează pe mine: pariuri sportive online.

Nu e pentru prima dată când aduc în dezbatere acest subiect și, cu siguranță, nu e nici ultima încercare de a mai arunca o privire asupra a ceea ce se mai întâmplă în această lume destul de consistentă, dinamică și extrem de "atrăgătoare" ca posibilități de rotunjire a veniturilor. Valabilă și reciproca (de epuizare a lor), desigur. E un domeniu în care se câștigă și se pierde pe măsura implicării, a nivelului de cunoștințe, dar și a unor factori care nu țin neapărat de cele două.

Dacă e să mă bazez pe experiența acumulată până acum pot spune că bet365.com  a fost de departe cel mai atractiv site de profil pentru mulți dintre amatorii acestui „sport”: pariuri live, suport excelent, transmisiuni în direct (foarte utile pentru cei care petrec mai mult timp pe astfel de platforme) și multe, multele altele despre care vă puteți informa mai pe larg citind și ceea ce stă mărturie pe paginile pariurix.com (forum, diverse articole de informare). Utili și cu răspunsuri concludente la o parte din întrebările pe care le ridică intrarea în aceasta comunitate. Adevărul e că, prin prisma cantității de informații care se găsește prin online, floare la ureche e prea mult spus. Totul e să aloci niște timp și niţică răbdare pentru a citi tot ceea ce se încadrează în mult îndrăgiții/îndrăgitele Termeni și condiții, Întrebări frecvente, Aspecte tehnice etc. E o condiție absolut obligatorie!

Prea multe sfaturi nu vă pot oferi, poate doar sublinierea cu fix zece linii îngroșate a unui principiu care vă poate scuti de ceva remușcări ulterioare: pariere responsabila. Învățați și trageți propriile voastre concluzii și de la cei care sunt cu state vechi și au o oarecare viziune mai sănătoasă asupra limitelor pe care trebuie să ți le impui atunci când îți deschizi antenele întru cercetarea acestui teren ce se poate dovedi, de multe ori, extrem de denivelat. Îi puteți găsi, îi puteți citi peste tot pe unde lumea se adună pentru a dezbate anumite meciuri, cote, câștiguri (gen pariurix.com/discutii).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu