vineri, 5 aprilie 2013

De dat mai departe

Prin multimea multimilor de tweets se mai intampla sa gasesc si lucruri interesante, de promovat, de dat mai departe, dupa cum am scris in titlu. Chiar cand eram pe punctul de a pune capat citirii mesajelor postate pe-acolo, majoritatea cu hashtag-ul #romaniiautalent, am dat peste ceva mult prea fain pentru a nu-l baga in seama. De mine, de voi.. Mesajul arata astfel:


Imi aduc aminte de vorbele unui coleg care afirma ca nu vede niciun farmec in a alerga.. asa de.. florile marului, fara sa ai o minge, ceva dupa care sa-ti rupi picioarele.. de fericire. Ete! Exista motive acum:

"Poti sa alergi 10 kilometri sau doar 100 de metri? Ai un parc in apropiere sau doar o pista de atletism? Ti-e mai bine sa alergi pe banda, acasa sau la sala? Esti in Bucuresti, la Londra, la Helsinki sau in Sulina?
Incalta-te si hai!
Dupa ce-ai facut tura, trimite-ne un mail la paul@inpascupaul.ro (cu nume, varsta, distanta cu care contribui si locul in care ai parcurs-o): la finalul zilei vom pune pe pagina fiecarei etape o lista cu participanti si distanta adunata. (Primim cu bucurie si fotografii sau filme din timpul alergarii, bineinteles.)
ING Asigurari de Viata va rasplati fiecare kilometru din cei adunati intre 7 si 13 aprilie cu o donatie de 2 Euro catre Inima Copiilor. In total ING Asigurari de Viata pune la bataie 20.000 de Euro, kilometru cu kilometru, 2 Euro cu 2 Euro, haideti sa ii obtinem pe toti!
Orice pas ne ajuta, nicio distanta nu e prea mica: Paul va sti ca nu e singur sub soarele Saharei, iar noi vom sti ca Inima Copiilor este si inima ta. A voastra."
(sursa: inpascupaul.ro)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu