joi, 4 aprilie 2013

Prinde oferta!

Despre ei am mai scris un articol nu cu foarte mult timp in urma. Daca bine va aduceti aminte, v-am promis o serie de trei articole de prezentare a site-ului. Nimic extraordinar, doar lucruri simple, faine, pe care vi le impartasesc.. din mers. Prin urmare e musai sa va aduc la cunostinta oferta cu care va intampina inca din momentul trecerii pragului virtual. E destul de greu sa nu o observi si chiar merita o astfel de promovare:

onlinebijoux.ro
Atentie! E vorba de o oferta limitata, valabila pana la epuizarea stocului disponibil. Si asta nu e tot, desigur. O alta surpriza placuta, de care va puteti bucura pe indelete (pana in data de 30 aprilie) o reprezinta posibilitatea castigarii unui voucher cu contravaloarea comenzii efectuate, indiferent daca v-ati decis sa cumparati bijuterii sau ceasuri (detalii gasiti pe facebook.com/OnlineBijoux, o comunitate in continua si constanta crestere). Numele castigatorului sau al castigatoarei va fi facut public pe data de 2 mai. Cu siguranta ii va prinde bine, indiferent daca se hotaraste sau nu sa-l includa pe lista cu cadouri Paste.

Fara dar si poate, Sarbatorile Pascale sunt o ocazie numai buna pentru reintregirea, revederea familiei, a unor prieteni mai vechi, iar in astfel de cazuri e bine sa nu mergem cu mana goala, mai ales daca persoanele respective merita o atentie mai deosebita din partea noastra. Ocaziile deosebite cer cadouri deosebite, iar bijuteriile pot fi foarte usor incadrate in aceasta categorie mai speciala, atat prin valoarea lor materiala, financiara, cat si prin trainicia lor. Decizia, evident, va apartine in totalitate, iar oferta celor de la OnlineBijoux.ro e mai mult decat convenabila si accesibila.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu