miercuri, 10 aprilie 2013

Parlez-vous Bijoux?

Cei care m-au urmarit indeaproape in ultima perioada cunosc deja faptul ca titlul este cu directie si intentie in acelasi timp. Indicii: inele si cercei. Mult prea "fierbinte" pentru a nu sti raspunsul corect, nu?

Al treilea articol, ultimul, dar nu si cel din urma, despre un magazin online de bijuterii, magazin care se mandreste "cu cei mai frumosi clienti din Romania" (onlinebijoux.ro). E o lista deschisa si primitoare pentru oricine isi doreste sa faca parte din ea. Evident, asta aduce cu sine si niste avantaje care se materializeaza prin oferte exclusiviste, cadouri, reduceri, oferte fulger si certitudinea apartenentei la o comunitate care iti impartaseste pasiunea. Stau marturie impresiile celor care au profitat deja de ceea ce se ofera prin mijlocirea paginilor cu produse la indemana oricui, de o diversitate foarte mare, gandurile lor, feedback-ul avand un loc special pe site-ul in discutie (onlinebijoux.ro/marturii-clienti).

Cu papilele vizuale orientate catre setul format din lant si bratara silicon cu insertii de argint ..

Cod produs: 3123O5140

..  va insir cele cateva lucruri care m-au determinat sa cumpar de la ei:

  • posibilitatea de a returna produsele cumparate in maxim 10 zile lucratoare de la primirea lor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv;
  • calitatea metalului pretios utilizat (bijuteriile poarta marcajul directiei ANPC - Metale si Pietre Pretioase);
  •  preturi convenabile;
  • gama foarte variata de produse, transport gratuit pentru cazurile in care cosul de cumparaturi depaseste suma de 120 RON (exista posibilitatea de a opta fie pentru curier rapid, fie pentru Priori Post), plata cu cardul, la livrare sau prin transfer bancar, sistem de recompensare prin puncte cadou (1 punct cadou = 0,8 lei; pentru minunatia de mai sus se ofera 10 asemenea puncte), si multe, multele altele.
Oricat de tentat am fost sa va ofer cateva sugestii legate de CE si CUM se poarta in primavara asta, in cel mai neprofesionist, dar extrem de sincer si elegant mod posibil de care pot fi in stare, ma abtin. Las aceasta sarcina in seama celor care ofera consultanta specializata, iar echipa OnlineBijoux e cat se poate de pregatita sa va indrume pasii spre alegerea perfecta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu