vineri, 16 ianuarie 2009

Petronel Parizer

Probabil că nu există nici un cântăreţ, fie el şi manelist, cu numele de Petronel Parizer, dar parodia de mai jos îl prezintă ca pe un personaj care se are pe bune cu "barosanul Sting". Parodia punerii pe acelaşi portative a piesei "Fragile" în interpretarea unui manelist şi a celebrului Sting, cântăreţ ce urmează să concerteze în curând şi la Bucureşti, stârneşte râsul, deşi situaţia parodiată nu e deloc una comică.
De această dată este taxat obiceiul maneliştilor de a copia fără reţinere orice piesă de success. Cât îl priveşte pe Petronel Parizer… să nu uităm că există totuşi un Florin Salam care a cântat pe aceeaşi scenă cu Paula Seling.
sursa: cea mai buna televiziune de stiri


1.cei de la antena3 au uitat/nu au vrut sa puna si teaserul pe care il gasiti tot pe youtube. Funny sau ba, la prima ascultare m-au luat greturile si crampele stomacale.. Dupa ce am intrat in detalii, am inteles ca e ideea unor "dude's" de la ceva agentie cu un dram in plus de plictiseala amestecata cu imaginatie si caterinca, fata de medie. Am ras, m-au amuzat grozav comentariile pe unde a fost publicat clipul. "Viva la revolucion! Muerte a los maneles!", strigara ei.
2.penibil de ciudat (sic!) modul de punere in pagina al subjiectului. In generala era catalogat ca scris neingrijit! LOL!LOL!LOL! (abuz intentionat) Elev(a) antena3 treci in banca! Sa vad in caietel, scris de 100 de ori acelasi portative, success si apoi tot de 100 de ori variantele corecte. Nu e greu ca nu e multe!
Concluzie: Astia au mintea odihnita!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu