sâmbătă, 17 ianuarie 2009

Timelords

video
Discografie KLF:

1987 The JAMS - All You Need Is Love Single
1987 The JAMS -What The Fuck Is Going On ?
1989 The JAMS - Who Killed The JAMS?
1988 The Timelords - Doctorin' The Tardins Single
1988 KLF - What Time Is Love? Single
1989 KLF - 3 A.M Eternal Single
1989 KLF - Kylie Said To Jason Single
1990 KLF - Chill Out LP
1991 KLF - Last Train To Transcentral
1991 KLF - What Time Is Love? Single
1991 KLF - The White Room LP
1991 KLF - Justified And Ancient Single

E pentru prima data cand ii ascult pe cei de la KLF si asta datorita videoclipului homemade trimis de un prieten pasionat de UFOlogie. Destul de ciudata evolutia si mai apoi retragerea lor de pe piata muzicii de inspiratie hip–hop, acid/stadium/ambient house. Dupa o acuzatie de plagiat din partea ABBA, finalizata cu un gest extrem (arderea a 500 copii ale albumului "What The Fuck Is Going On?") si o evolutie bunicica in topurile internationale, a urmat finalul to be continued, cu promisunea ca vor reveni numai atunci cand va fi pace in intreaga lume...
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace...
John Lennon - Imagine

4 comentarii:

  1. imagine you're on blogger since January 16, 2008 :)

    RăspundețiȘtergere
  2. imagine i'm on this world from 1981

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce tare! Numele blogurilor noastre sunt atat de compatibile ca se obtin bijuterii din amestec :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai incerca sa amesteci argintul de cristal(?!) si zirconiul? Ca tot am ajuns la acest capitol.. argintul de cristal (iertata fie repetitia) e simbolul a..... Scoate-ma din ceata!

    RăspundețiȘtergere