duminică, 24 martie 2013

Alegeri inspirate

Aveti in fata voastra un prim articol dintr-o serie faina de trei articole despre magazinul online de bijuterii OnlineBijoux.ro. Veti descoperi pe parcursul lor o lume plina de produse de calitate la preturi extrem de atragatoare si rezonabile. Cei care vor fi suficient de atenti la ceea ce voi scrie de-acum incolo si isi vor indrepta in acelasi timp curiozitatea catre paginile site-ului in discutie, vor avea parte, la capatul acestui demers, de satisfactia descoperirii unor lucruri noi si interesante.

Cum e si normal, la inceput de drum, va voi prezenta cateva date generale legate de activitatea lor.. Avandu-si "cartierul general" in Timisoara, au reusit in doar cativa anisori sa-si faca un nume frumos pe piata de profil, punand la dispozitia clientilor o gama foarte variata de produse. Rasfoind pe indelete "catalogul" online am avut ocazia sa admir bijuterii cu cristale Swarovski cu preturi reduse, pe masura tuturor buzunarelor si preferintelor, ceasuri, bijuterii placate cu aur, bijuterii argint si o multime de alte accesorii fashion. "O data OnlineBijoux.ro, Intotdeauna OnlineBijoux.ro!" e sloganul care ii defineste ca pe o echipa interesata de colaborari pe termen lung, iar clientii fericiti sunt cei mai buni parteneri de afaceri pentru ei. O dovedesc in plus marturiile, feedback-ul oferit, dar si cele peste 13.000 de aprecieri de pe facebook (facebook.com/OnlineBijoux).

Evident, prima impresie conteaza. Nu pot sa nu apreciez un site pe gustul meu, aerisit, simplu, in culori calde, bine proportionate, rosul fiind folosit asa cum trebuie pentru a sublinia ceea ce e necesar fara a fi ostentativ. Nu am avut probleme in accesarea paginilor, navigarea fiind extrem de facila, iar gasirea a ceea ce ma interesa a fost floare la ureche folosind criteriile de cautare puse la dispozitie.

Nu am iesit cu mana goala de la ei, chiar daca momentan e sub forma unui wishlist in care am cautat sa includ ceva care sa depaseasca suma de 120 RON pentru a profita de cadoul oferit la acest tip de comanda si transport gratuit. Continutul nu e secret si consta intr-un superb colier din argint cu cristale Swarovski, dupa cum se si poate vedea in imaginea de mai jos:


Potrivit pentru un cadou cu efect maxim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu