marți, 12 martie 2013

Orange Phone Credit

In cazul in care faceti cunostinta pentru prima data cu aceasta insiruire de cuvinte, musai sa aflati ca e vorba de un serviciu oferit de catre Orange Romania utilizatorilor de cartele PrePay. O ruda mai tanara si mai saraca a programului (evit o repetitie a cuvantului serviciu) Thank You. Aceeasi Marie cu alta palarie.

Oficial arata cam asa: "Reîncarcă cu minim 4 euro credit şi primeşti bonus de fiecare dată.
Orange îţi pune bonusul deoparte, iar după 6 reîncărcări vei putea folosi suma acumulată ca reducere la cumpărarea telefonului dorit.
De exemplu, dacă reîncarci cu 7 euro credit de 12 ori, ai o reducere de 10,8 euro prin Orange Phone Credit, la care se adaugă extra reducerea de inca 10,8 euro. Astfel, ai orice smartphone din ofertă cu 21,6 euro reducere" si.. continuarea.
Cu siguranta acel "orice smartphone" iti deschide pofta de mai mult, nu? Asta pana intri in detalii si constati ca ai petrecut o buna parte din timpul tau cautand si cautand si cautand aproape in zadar, etc., etc. online dupa o bruma de detalii care sa-ti satisfaca o curiozitate mai mult sau mai putin normala, curiozitate legata de telefoanele, pardon smartphone-urile (!) aflate la oferta.

Inutil sa ma intind pe marginea a ceea ce inseamna si incorporeaza ca tehnologie un smartphone, insa daca e valabila aceeasi oferta pe care am descoperit-o prin decembrie 2012 (Orange Pasadena si Nokia Asha 302), exista o mica mare diferenta de categorie pe-acolo. Praf in ochii clientilor, mai pe romaneste.

Una peste alta, lasand la o parte si nemultumirea legata de Serviciul Clienti care m-a directionat catre alt numar scurt ce nu avea legatura cu Orange Phone Credit, trag linie si.. cam atat (cu jumatate de gand). La urmatoarea evaluare voi avea grija se le dau note pe masura sinceritatii "horror" de care pot da dovada in astfel de cazuri.

In data de 10.04.2013  am descoperit intr-un Orange Shop (din Cluj) aceeasi oferta deja prafuita. Cica sa mai arunc o privire de Sarbatorile Pascale, de sfintele promotii, desi tind sa cred ca nu se va schimba mare lucru, poate doar reintroducerea unei reduceri suplimentare. Ultima data a fost in jurul sumei de 15 EUR. Ma puteti corecta, desigur.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu