vineri, 2 ianuarie 2009

123 in vacanta

Grozav concurs! La capitolul castigatori orange.ro/o-dorinta-in-fiecare-zi in ziua si la ora la care scriu, anul 2008 e undeva pierdut in ceata actualizarilor de inceput de an, desi mesajele curg in continuare.
Nu sunt castigatori disponibili

De cand a inceput toata aventura asta, mi-am facut un obicei din a intra pe pagina dedicata concursului si a trage cu ochiul la fericitii castigatori ai premiilor zilnice. Melc, melc, codobelc.. Cat de greu o fi sa validezi participarea cu final fericit a posesorului de numar orange? Sa citim ce scrie in regulament:
Pentru desemnarea Participantilor castigatori ai fiecarui Premiu, numerele de telefon Orange ale Participantilor la Promotie vor fi inregistrate intr-o baza de date administrata de Organizator al carei continut va fi actualizat in fiecare zi de desfasurare a Promotiei, precum si pe data de 19 ianuarie 2009 (denumita in continuare „Baza de Date”) [...] Organizatorul va incerca sa contacteze telefonic Participantul castigator, la numarul de telefon Orange de la care au fost trimise mesajele scrise care participa la Promotie, in ziua in care s-a efectuat tragerea la sorti precum si pe parcursul a 24 de ore de la momentul organizarii extragerii, pentru a-i furniza detalii despre modalitatea in care poate intra in posesia Premiului si despre conditiile necesare pentru acordarea Premiului conform prezentului Regulament.
24 de ore de la momentul organizarii extragerii! Pentru ceilalti, operatorul denumit in continuare Organizator, va incerca sa tina actualizate listele de castigatori denumiti in continuare Liste, din an in Paste. Foarte bine la capitolul asta!
Intarzierile sunt o eticheta a majoritatii concursurilor organizate pe la noi si o spun din experienta personala. Scuzele sau lipsa lor, sunt cireasa de pe tort. Recordul meu de asteptare: 4 luni. Poate sunt eu prea pretentios in respectarea unor termene limita!

2 comentarii:

  1. Ma numesc GEORGETA si m-am pacalit si eu participand la acest concurs care m-a afectat financiar la dublu si triplul mesajelor (0,96 euro centi) in realitate am platit cel putin cate 2 euro ca sa nu mai vorbesc de dublarea aceluias mesaj cand m-am dus ptr. sesizari mi s-a spus ca am mesagiat cu un robot hahaha ce gluma bna asa ca si eu m-am fript credeam ca-i ceva serios 123 apartinand unei institutii de prestigiu asi n-a fost deloc asa parca am lucrat cu pirateria mesageriana SUCCES la PACALELI si o sa va pierdeti toti clientii ...Pana nu esti prost nu poti deveni destept ESTE RANDUL VOSTRU!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna GEORGETA! :)) Parca am fi la Alcoolicii Anonimi. Stai linistita ca si eu am participat la Marea Pacaleala! E tentant cand ai abonament. Ma tot freaca de ceva vreme gandul sa cer o factura detaliata. Asa de curiozitate! Inca nu m-am lamurit cine a castigat marele premiu. Cica e anuntat telefonic! Bine, bine! Dar fraierii de noi cum aflam cine a luat malaiul?!? Intuim? :)) Nu stau grozav la capitolul asta! Voi scrie pe seama lui, al concursului.. The End!

    RăspundețiȘtergere