miercuri, 14 ianuarie 2009

Review jokopo

Recent am scos la vanzare online un produs pe care am cerut un pret negociabil, dar la care am adaugat niste conditii. L-am pus la un pret maxim conditionat de includerea in "pachet" a asistentei la instalare si la un pret minim, fara partea cu ajutorul. Am zis ca e bine sa ofer ceva diferit fata de alti vanzatori. Recolta de pana acum e slaba ("scump", "nu vrei la schimb?", s.a) dar ..e criza financiara. Anuntul e public, rabdare am. Cum ziceam.. e bine sa aduci pe piata, sa oferi ceva nou. Mici detalii de mare efect. Momentan eu nu excelez la capitolul asta. Newbee! Din idee in idee am ajuns la obiectul muncii: site-ul de jocuri jokopo

Review:
Initial am plecat de la ideea just another advergaming si am ajuns la agregator de jocuri online aflat momentan in stadiul de scutece beta. Aceeasi Marie cu alta palarie.

Ce facem noi pentru prietenii noştri? Selectăm cele mai bune jocuri de la producători şi le aducem în faţa voastră pentru a le testa. Pentru început avem 9000 de jocuri flash, dar promitem actualizarea lor zilnică. Voi, ca şi membri ai comunităţii Jokopo.ro, aveţi multiple şanse de a participa la concursurile şi campaniile pe care le vom iniţia, bineînţeles, cu sugestii venite din partea voastră.
Cei care s-au ocupat de acest proiect:
Claudiu Nenu, responsabil de aplicatie, design si usability.
Staicu Ionut, frontend developer
Valentin Ivascu, programator PHP.
Sorin Drăghici, marketing, pr, finantare si strategie de business.
sursa : Proiectele mele
Am trecut de preludiu, intram in pagina jocului
Pentru cei care viziteaza pentru prima data site-ul, e bine de stiut ca va trebuie o invitatie, un cod pe care il primiti fie de la mine (in limita a cinci invitatii), fie prin trimiterea unui mail catre Sorin. Operatiunea Portile Deschise! Bun. Sa zicem ca ati primit verde si va bucurati de statutul de membru al comunitatii. Mi casa es su casa sau mai pe limba adaptata situatiei: statutul vostru, statutul meu. De aici incolo fiecare cu parerea lui de jucator pasionat de online.
Mi-ar fi placut sa pot spune ca sunt mai multe lucruri care imi surad, dar nu. Prin urmare voi incepe cu aspectele pe care se mai poate lucra.




O parte le-am Paint.
  1. 1.Jokopoko (marcat cu chenar rosu) o fi pe bune sau e greseala? Nu imi place pentru ca aduce a Jocoloco plus suprapunerea lui peste textul din Termeni si conditii.
  2. 2.Contact , Feedback, Publicitate, Politica de confidentialitate sunt blank, iar la capitolul FAQ imi apare ceva de genul :
    Q: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit
    A:Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
    M-am amuzat putin, dar nu am incercat sa traduc. Incercarea de a da copy-paste aici a intregului text asa cum apare el scris in latina mi-a umplut pagina cu continutul termenilor si conditiilor. Practic Contact si Informatiii (cu evidentierea voita a i-ului care cred eu e in plus) imi sunt inaccesibile. Imi pare rau ca nu am testat pagina cu alt browser ca Mozilla, in ideea ca poate sunt erori ale Avantului meu. Nu e tarziu, dar asta ar inseamna sa cer alt cod pentru acces si deja l-am zapacit pe Sorin.
    3. Imaginea cu lista de 0 din Categorii am inteles ca e in curs de rezolvare. Socotitoarea e in faza de testari deocamdata.

Am gatat cu Paintuiala. Mai am Blogul inca nedefinit si problemele legate de rezolutie si deschiderea/rularea lenesa a unor jocuri (da' pretentios mai sunt!), bara aia neagra si stresanta din josul paginii care nu imi da voie sa scriu un comment la joc pentru ca se baga peste botonul de Trimite. Vad doua botoane, dar trebuie sa le intuiesc rolul, siiii...nu pot trimite invitatii prietenilor din yahoo.
Ce imi place: impresia de clean look, multitudinea de jocuri, rezolvarea problemelor din Profil, amabilitatea teamului care se ocupa de website. Ultimul aspect e cu 10+ si repara toate bugurile/nefunctionalitatile.
Sugestii: sa tina cont de tot ceea ce s-a scris pe tema concursului.

2 comentarii:

  1. e naspa si ca nu imi merge Creere cont

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai am trei coduri pentru jokopo..Tic-tac, tic-tac.. La experientele din ultima vreme cu IE-ul, recomand descarcare/instalarea/folosirea unui alt browser sau contactarea lui Sorin: Sorin Draghici
    Marketing www.jokopo.ro
    Telefon: 0746.931.331
    0763.138.897
    E-mail: sorin.draghici [at] jokopo [dot] ro
    Blog: http://www.sorindraghici.ro

    RăspundețiȘtergere