marți, 10 noiembrie 2009

Real,- fara egal













Inaugurat in urma cu putin timp, pe 29 octombrie 2009, real,- Cotroceni reprezinta rezultatul unei investitii de 23.4 milioane de euro.

Carte de vizita:

  • Locatia: in cadrul AFI Palace Cotroceni, pozitionat la intersectia dintre Bulevardul Timisoara si Bulevardul Vasile Milea.
  • Suprafata totala: 13.380 metri patrati si o suprafata utila de 7.500 metri patrati.
  • Servicii oferite: deschis 24 de ore din 24, o gama sortimentala variata (peste 40.000 de produse alimentare si nealimentare), sisteme flexibile de finantare, verificarea aparaturii la bancul de proba, ajustarea hainelor, livrarea la domiciliu a produselor nealimentare cu volum mare si valoare unitara de peste 500 de RON, birou pentru returnarea produselor etc., etc.

Pe langa cele enumerate mai sus, la capitolul etc., etc. mai intra si sistemul Enomatic . Eno..cum?!? S-a ajuns si meseria asta de degustator de vinuri!! E pe sisteme acum! Daca nu stiati, Enomatic e prieten cu Bahus.

Revenind la treburi.. lucide, am observat o greseala in una din paginile AFI Palace Cotroceni, pagina care are legatura cu concursul si tema SuperBlog2009- proba nr. 20. Ce sa fie? Ce sa fie? Cine intra in joc?

P.S.: sursa poza

Un comentariu: