miercuri, 25 noiembrie 2009

Semnat: Anonim



<< Draga Sefule,


Doresc a incepe prin a-mi manifesta recunostinta pentru deprinderile acumulate de-a lungul timpului, pentru increderea acordata si pentru oportunitatea de a lucra intr-o echipa fantastica.
A fost o placere si o onoare sa lucrez sub atenta ta indrumare, dar am primit in urma cu cateva zile un mail de la Toyota, prin care eram anuntat de o oferta speciala- Oferta Optimo (mi-am lasat adresa si ID-ul de yahoo in urma unui test-drive). Le-am urmarit site-ul mai multa vreme si trebuie sa recunosc faptul ca am ramas placut surprins de atentia pe care o acorda protejarii mediului. Atunci mi-am zis in gand: "Uite o firma care corespunde cerintelor mele! Vreau sa incerc si altceva!" si am aplicat, sub euforia momentului, la un job intr-o reprezentanta de-a lor.
Revenind la mail, voi da un scurt copy-paste continutului sau:

Stim ca doriti sa faceti o alegere optima. Fara compromisuri. De aceea am creat Programul Toyota Optimo.

Cum puteti alege intre o masina dotata, fiabila, cu o calitate unanim recunoscuta si un pret promotional foarte bun? Acum nu mai este nevoie de o astfel de alegere. Toyota va ofera prin Programul Toyota Optimo super masini la super preturi! (...)


Tot cu aceasta ocazie, in urma aplicarii la postul de Reprezentant Vanzari, va anuntam ca ati fost selectionat pentru a a face parte din echipa noastra. Va invitam in data de..., ora..., la sediul nostru din... pentru mai multe detalii. Asteptam sa va cunoastem mai bine.




Mi-a fost greu sa refuz oferta. Pe langa posibilitatea de a lucra intr-o echipa tanara, dinamica si un salariu motivant, mi s-a oferit o masina de serviciu din pachetul Optimo, iar...




...a fost cireasa de pe tort.
Am vorbit cu Rudolph si a zis ca decizia imi apartine. In momentul in care vei citi aceasta scrisoare voi fi pe drum spre noul job. Pornesc cu speranta ca imi vei intelege alegerea si ca... poate... cine stie...

Cu respect si nemarginita stima
................. >>

Scrisoarea mi-a fost aratata de Mosu', duminica trecuta, la o ciocolata calda cu scortisoara. Am incercat sa il inviorez putin si am venit cu o sugestie salvatoare, dar nu va spun mai multe. Doar atat va pot dezvalui: va fi o colaborare nemaivazuta.

Nota: Sper ca articolul participant la o noua etapa din SuperBlog2009, sa fie un prilej de a va aduce mai aproape de Spiritul Sarbatorilor ce vor veni.

2 comentarii: