marți, 16 aprilie 2019

Agricultura: transport și logistică

Transportul și logistica în sectorul agricol reprezintă provocări unice pentru producția agricolă, care necesită echipamente grele și transport eficient. Nevoile speciale, cum ar fi transportul mașinilor agricole, necesită echipamente specializate de transport rutier sau maritim. Reglementările privind transportul local și autoritățile de transport internațional pot complica, de asemenea, problemele legate de timp și buget, prin derularea programelor de expediere și adăugarea de permise și taxe la cheltuielile dvs.

Menținerea unui avantaj competitiv în agricultură înseamnă a rămâne în fața necunoscutului și a încrederii oamenilor potriviți pentru a vă deplasa echipamentul greu. Greselile și lipsa de experiență în transporturi adaugă riscuri inutile pentru expedierile dvs. și plasează echipamentele scumpe în pericol de distrugere sau deteriorare. Puneți-vă nevoile de transport rutier în mâinile unei firme de transport utilaje agricole cu experienta, pentru a vă asigura că tractoarele, remorcile, baloții, pulverizatoarele și combinele sunt livrate la timp către destinația dvs.

Serviciile de transport maritim se îndreaptă spre locul în care alte companii de transport nu pot gestiona transportul. Se parcurg metode multimodale de transport astfel încât să se poata transporta mașinile dvs. agricole aproape oriunde. Personalul de înaltă calificare și experiență știe cum să gestioneze logistica agricolă și transportul pe distanțe lungi a echipamentelor grele într-un termen limită - de fapt, daca pot transporta elicoptere de-a lungul mării din Orientul Mijlociu până la Alabama, cu siguranta pot transporta si un utilaj agricol. Nu permiteți dimensiunii echipamentului, termenelor limită strânse sau stresului logisticii să vă împiedice să vă finalizați expedierea. Lăsați serviciile globale de transport să aibă grijă de problemele aparute in cazul transporturilor.

Personalul calificat si dedicat, cu siguranta, a trecut prin numeroase experiente si au cunoscut necazurile și greutățile care împiedică transportul si livrarea la timp, au învățat cum să se apropiem de nevoile de specialitate ale transportului mașinilor agricole. Pe măsură ce continuă cu succes livrările și creeaza clienți fericiți, se învata noi modalități de a isi îmbunătăți procesele și de a oferi servicii superioare. De aceea, ofera servicii suplimentare precum documentația de import și export, asigurarea încărcăturii, brokerajul vamal si depozitarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu