joi, 18 aprilie 2019

Îmbunătățiri la mașina Opel Astra

Opel Astra a fost intotdeauna un succes, dar nu suficient pentru a stârni îngrijorare în rândul producatorilor modelelor Ford Focus sau Volkswagen Golf. Ultima generație a mașinii are cativa ani buni de la lansare și încă arată bine chiar și după atata vreme.

Proiectare

Mașina ar putea fi descrisă cel mai bine ca având un stil elegant, cu un front-end deosebit. A fost o modificare destul de radicală în ceea ce privește styling-ul de la mașina pe care a înlocuit-o cu un aspect mult mai modern. Modelul cu cinci uși nu a fost atât de aventuros în comparație cu modelul cu 3 uși, dar a fost vândut în număr mult mai mare.

Interior

Interiorul a fost, într-adevăr, gândit ca un amestec, așa ca e posibil sa va simțit destul de înghesuit înăuntru ei. Designul tabloului de bord a fost departe de a fi perfect. Nu era întotdeauna ușor să ai o poziție confortabilă, iar așezarea comutatoarelor în consola centrală era puțin ciudată. Tabloul de bord a fost puțin.. neglijat.

Ce e bun?

Astra a avut, cu siguranță, unul dintre cele mai bune șasiuri din clasa sa și în timp ce Ford Focus obține de obicei toată atenția în acest segment atunci când vine vorba de a fi cel mai interesant în ceea ce privește manevrarea, masina de inchiriat Opel Astra este mai mult decât talentata în această privință. O gamă largă de motorizări înseamnă că nu există dificultăți în procesul de alegere pentru cumpărătorul de Astra, cu o plajă inițială de cinci motoare pe benzină și trei motoare diesel, de la 1,4 până la 2,0 litri, cu puteri de la 80 la 170 CP. Au fost adăugate, mai târziu, inclusiv un motor de 1,9 litri de 150 CP și un motor pe benzină cu turbină de 200 CP care a fost un motor cu adevărat uimitor.

Există câteva lucruri care ar trebui verificate în Astra. Au existat probleme cu frâna de mână în trecut, așa că parcati pe un deal și verificați asta. Verificați dacă autovehiculul pornește în mod corespunzător și, de asemenea, păstrați atenția asupra luminilor și a ștergătoarelor, deoarece au fost raportate defecțiuni cu acestea în trecut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu