marți, 2 aprilie 2019

Sistemele de climatizare Hitachi Split

Sistemele de climatizare Hitachi Split sunt dintre cele mai vândute aparate de aer condiționat split pentru clienții din clasa premium. Hitachi este unul dintre cei mai importanti producatori de aparate de aer conditionat avand o reputatie deosebita, in special pe pietele asiatice.

Hitachi oferă aer condiționat separat în aproape toate gamele de pret pe care le pot utiliza pentru consumatori. Dispozitivele de climatizare premium sunt cele mai costisitoare pe piețele din India, oferind o concurență puternică pentru cota de piață a aparatului de aer condiționat de la O'General split. Acestea oferă și un aparat de aer condiționat de dimensiuni mai mici, precum seria KAZE pentru cei care nu își pot permite să cumpere un produs premium. Cu toate acestea, există unele diferențe de caracteristici. Este ca și cum, cu cat veti plati mai mult, cu atat veti beneficia de mai multe caracteristici. Cu toate acestea, cele mai multe caracteristici necesare sunt disponibile și la prețuri mai mici. Aceste aparate de aer conditionat Hitachi 18000 btu au o imagine bună pe piață.

Totuși, instalați aparatul de aer condiționat în timp util și bucurați-vă de răcirea oferita de acesta timp de mai multi ani.

Pentru a oferi o concurență puternică altor marci, ei s-au asigurat că ofere clienților caracteristici precum Super Cool, care oferă o răcire instantanee la cerere. Acestea pornesc la turații ridicate pentru a atinge rapid temperatura dorită, cu consum redus de energie. Tehnologia Direct Efficient ajustează viteza compresorului și debitul agentului frigorific pentru a menține temperatura dorită.

De asemenea, are o caracteristică încorporată a vitezei ventilatorului automat care reglează viteza, de exemplu, în cazul în care compresorul este întrerupt după atingerea temperaturii dorite, viteza ventilatorului coboară și la un nivel inferior și invers. Cu toate acestea există, de asemenea, o opțiune pentru a regla viteza ventilatorului, precum și pentru a se potrivi nivelului dvs. de confort, în egală măsură.

Vorbind despre calitatea construirii, calitatea produsului este fantastică. Este într-adevăr foarte impresionant. Cu toate acestea, să nu uităm, se plătește și un cost premium. Partea sa exterioara,  dar si unitatea interioara au o finisare excelentă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu