vineri, 5 aprilie 2019

La ce să te aștepți atunci când pui acoperișul în timpul iernii

Acoperișul, în timpul iernii, necesită mult mai multă previziune, planificare și măsuri de siguranță decât montarea lui in zilele de vară.

Vestea bună este că majoritatea materialelor se vor realiza până la un anumit punct, cu doar câteva modificări tehnice. Și dacă ajustați stilul de lucru pentru a construi un acoperiș proiectat pentru a rezista la temperaturi scăzute (având grijă să nu deterioreze materiale, cum ar fi șindrilele), puteți fi siguri că va fi construit solid.

Iată cum să vă pregătiți pentru acoperișuri puse la rece:

Planificați-vă munca în jurul orelor cu soare și / sau a zilelor in care nu ploua. Ajustați-vă marja de timp. Lucrul la frig poate face corpul mai puțin receptiv. Plus, lucrand împotriva elementelor naturii înseamnă că nu veți avea aceeași dexteritate. Așteptați vremea să se schimbe sau să încetinească în mod natural. În plus, va fi necesară logistica mai complexă: de la curățarea zăpezii de pe acoperiș inainte de a începe sa lucrati pe o anume zona, pentru a rămâne în siguranță în timpul funcționării, pentru a menține materialele calde și uscate atunci când nu sunt utilizate, sa acoperiti tabla zincata și, în final, protejând suprafața acoperișului de umezeala sau apa în timp ce lucrați. Asigurați-vă că includeți acești pași suplimentari în planul de proiect.

Siguranța lucrătorilor in timpul iernii

În afară de acestea, există modalități de a profita, cu atenție și în siguranță, în beneficiul afacerilor, a muncii, învățând cum să minimizati dezavantajele tranșate de vremea de pe timpul iarnii. Dar, niciodată, în niciun caz, să nu va puneți siguranță în joc; să respectați limitele pe care Mama Natura vi le impune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu