miercuri, 24 aprilie 2019

Care sunt bijuteriile preferate ale doamnelor și domnișoarelor

Femeile au avut dintotdeauna o slabiciune aparte pentru bijuterii, se stie acest lucru. Aceasta pasiune pentru bijuterii a rezistat pana in prezent, iar acest lucru a dus la o evolutie continua in ceea ce le priveste. Mai exact, metoda de realizare a bijuteriilor s-a imbunatatit, motiv pentru care orice bijuterie, la final, are parte de un finish foarte elegant, impecabil as putea spune. Exista cateva bijuterii care se claseaza printre favoritele oricarei doamne sau domnisoare. Care sunt acestea? Aflam impreuna, din randurile ce urmeaza:



1) Cercei argint: cerceii de claseaza primii in topul preferintelor feminine, deoarece acestia simbolizeaza cel mai bine genul feminin. Cerceii ii gasiti in modele variate, dar de preferat este sa fie realizati din argint de buna calitate. Dintr-o varietate de stiluri, culoare si montura, care pot fi purtati la birou sau la ocazii special, asigurati-va ca alegeti modelele care va plac cel mai mult si care va reprezinta. Puteti sa incercati sa ii asortati la tinutele voastre, ca sa obtineti un look chic si feminin.

2) Inele argint: inelele te ajuta sa intri in lumea elegantei, deoarece ele reprezinta bijuterii deosebite prin modul in care sunt realizate, prin pietrele semipretioase unice ca textura si culoare care li se alatura si asa mai departe. De regula, acestea marcheaza momentele simbol in viata indragostitilor, dar le puteti purta si ca atare, caci sunt extrem de decorative. Poti sa le porti cu orice ocazie, caci argintul se potriveste la orice.

3) Bratari argint: bratarile pot veni ca un fel de completare la bijuteriile mentionate mai sus. Puteti sa le purtati in set (cercei, inel si bratara) sau puteti sa le purtati separat (doar bratari). Alege modelele care iti plac, caci si aceasta gama cuprinde modele diverse: simple, cu pietre colorate sau semipretioase, in combinatie de materiale, cu perle si asa mai departe.

Accesorizati-va fiecare tinuta cu bijuterii din argint, deoarece ele ofera un strop de ”sare si piper” oricarei tinute, fie ea de zi, de seara, eleganta sau office. Cu siguranta nu o sa dai gres cu alegerea facuta si vei atrage priviri admirative, mai ales daca porti bijuterii finute, care sa te reprezinte din toate punctele de vedere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu