duminică, 14 aprilie 2019

Am nevoie de anvelope de iarnă?

Dacă vă întâlniți frecvent cu zăpadă sau gheață, sau dacă temperatura se apropie constant de îngheț, anvelopele dvs. au nevoie de aderență suplimentară și capacități de rotire pe care numai anvelopele de iarnă le pot oferi. Chiar dacă aveți transmisie pe 4 roți sau tracțiune integrală, aveți nevoie de anvelope de iarnă pe față și spate pentru a rămâne în siguranță.

Anvelopele de iarnă sunt proiectate să funcționeze mai bine într-o gamă largă de condiții de iarnă, cum ar fi drumurile umede, zăpada și gheața. De asemenea, ele îmbunătățesc aderența și performanțele vehiculului în aceste condiții și reduc distanța de frânare pentru o mai bună siguranță.

Anvelopele de Iarna, all-season si vară

În cazul temperaturilor scăzute, anvelopele de vară nu asigură performanța pe care condițiile de drum pe timpul iernii o impun. Acestea sunt fabricate din materiale diferite optimizate pentru condiții mai calde și se pot întări, de exemplu, la temperaturi scăzute, scăzând astfel capacitatea lor de prindere. Anvelopele de vară au dificultăți la prinderea drumului în condiții de zăpadă sau de gheață.

Cele all-season sunt concepute pentru a fi conduse pe tot parcursul anului, dar dacă locuiți într-o zonă cu condiții de iarnă severe (zăpadă grea sau gheață), acestea nu pot fi suficiente. Aceste anvelope all season Debica nav 2 sunt proiectate să funcționeze bine într-o gamă largă de condiții, dar să nu se ocupe de cele mai rele.

Anvelopele de iarnă vă pot oferi o aderență suplimentară de care aveți nevoie pentru a ajunge prin drumuri mai adânci de zăpadă sau acoperite cu gheață.

Numai anvelopele care au simbolul trei vârfuri de munte de zăpadă (un fulg de zăpadă în interiorul unui munte) au fost testate pentru utilizare în condiții de zăpadă puternică. Acestea îndeplinesc sau depășesc cerințele de performanță ridicată pentru tracțiunea zăpezii stabilite de industrie. Anvelopele cu acest marcaj sunt ceea ce în mod tradițional numim "anvelope de iarnă".

"M + S" înseamnă în general anvelope de noroi și zăpadă pentru toate sezoanele. Acestea au fost special concepute pentru a îmbunătăți performanța mașinii dvs. în condiții moderate de iarnă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu