miercuri, 10 aprilie 2019

Tendințele toamnă/ iarnă 2018-2019

Tendințele toamna/ iarnă 2018-2019 sunt pline de modele îndrăznețe și de caracteristici creative care vor eleva orice tinuta. Toate prezentarile de moda din primavara anului 2019, in New York, Londra, Milano si Paris, au vazut un design uimitor de unghii, variind de la avangarda la subtil si chic.

Într-o atmosferă de zi cu zi, cea mai îndrăzneață manichiură nu numai că va fi observată, ci și comentată și în multe cazuri - duplicată. Fiți la inaltime cu tendintele anului 2019 la manichiura, aplicând cu atenție modelele potrivite și culorile pentru unghii.

Nail art este o incluziune incredibila a modei, deci ia un minut pentru a percepe tendintele artei unghiilor pentru anul 2019 si ia cateva idei pentru a-ti pregati mainile pe tot parcursul sezonului rece si nu numai.

2019 Tendințe în formă de unghii

# 1. Scurt și natural

Multe dintre tendințele de lacuri și manichiură ale lui 2019 au fost prezentate pe unghiile care erau suficient de scurte pentru a fi practice, o altă fațetă a modului de purtare care este adesea trecuta cu vederea. Unghiile scurte nu duc lipsa de o concepție artistică cu manichiuri incredibile și culori uimitoare, memorabile.

# 2. Ovaluri practice

Anotimpurile anterioare au arătat pentru o vreme unghii aproape excesive si nepractice, lungi, pentru a arăta modele și stiluri minunate. Din fericire, pentru cele din 2019, tendințele unghiilor, lungimea practică, medie, se află cu vârfuri netede în formă de oval.

Modelele lui Moschino au reprezentat manichiura creată de Miss Pop cu jumătate de lună la baza unghiei, în loc să decoreze sfârșitul mijlocului. A fost un interesat și mai interesant, de lungimea unghiei ceea ce accentua micile jumătăți de lună cu vârfurile ovale pe unghiile de lungime medie.

Marc Jacobs și-a prezentat noua linie de culori pentru unghii scurte. Opțiuni create și împodobite, cum ar fi unghiile de pe modelele Creatures of Comforts și Sonia Rykiel, au fost de asemenea prezentate pe unghii scurte.

# 3. Unghii scurte, patrate

Gypsy Sport a prezentat, de asemenea, unghii de culoare alb-negru proiectate pe unghii scurte, pătrate. Chiar manichiurile lucioase preum cele din oje metalice Jessica Eridesent Eye și negru ale lui Han Wen se făceau pe unghii pătate. Este o formă clasică, cu un aspect bun și curat, ușor de apreciat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu