sâmbătă, 14 noiembrie 2009

Ice Ice Baby

Nume de cod: K50.
Misiune: SuperBlog2009.

Uite o tema pe care m-am gandit sa o tratez cat mai apropiata de nevoile mele. Nu ma intereseaza ce face Leana sau Costel. E vorba de mine, de spatiul meu personal.
Prin 2005 imi cumparam la suprapret primul meu laptop. O combinatie, o datorie mai veche.. In fine! Nu are rost sa intru in detalii. Primul meu laptop, Pentium III de 650 Mhz daca nu ma insel. Stiti cat ma tinea bateria la el? Maxim 30 de minute, dupa care trebuia sa il tin in priza. Ma uitam la filme, ascultam muzica, ma jucam un Solitaire din cand in cand. Am fost destul de multumit de ceea ce putea sa ruleze. Nu aveam pretentii. L-am schimbat anul asta pe o imprimanta si continua sa functioneze acceptabil la actualul proprietar, desi in patru ani a vazut mii de kilometri prin tara (il caram dupa mine in concediile la tara). Chestiile astea, desi mici, sunt destul de rezistente daca ai putina grija de ele. Costa, ce-i drept, mai mult fata de un desktop, dar iti ofera ceea ce fratele mai mare nu poate: mobilitate si confort.
Uitandu-ma peste seria K de la ASUS, nu pot sa nu remarc intersul continuu pe care cei de la ASUS il acorda acestei piete, afacere care reprezinta, conform unor site-uri de specialitate, 80% din totalul activitatii pe Romania.
Se merge in continuare pe principiul obtinerii unor performante sporite combinate cu eficientizarea consumului energetic gratie Super Hybrid Engine (SHE) care include aplicaţia Power4 Gear Hybrid si a design-ului termal special IceCool, "responsabil" cu mentinerea in limite normale a temperaturii in cazul unor perioade mai lungi de functionare. Cool! Ice Cool!
Mi-ar prinde bine unul pentru viitoarele editii ale SuperBlog, pentru noptile de week-end cand pot lenevi scriind pe blog, mi-ar prinde bine pentru concediile si calatoriile viitoare.

3 comentarii:

  1. Haha, pai, sa stii ca Leana mea nu a lui Costel, ba chiar e o Leana mult mai in varsta si cu altfel de mentalitate :)
    Cat despre articolul tau, imi place inceputul, cu nume de cod... si misiune.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iulia MihaiLeana e multe: http://claude02.blogspot.com/2009/08/clip-de-promovare.html
    Cat despre inceputul articolului, sa stii ca initial am vrut sa scriu cu totul altceva. Am pastrat numai introducerea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, cu putina grija si atentie, se comporta bine. Felicitari pt idei!

    RăspundețiȘtergere