luni, 9 noiembrie 2009

La o poveste cu Edimax

Am fost solicitat de catre echipa Edimax pentru realizarea unui scurt interviu, parte a unui proiect initiat impreuna cu cei de la PCNews, proiect care vrea sa testeze starea de spirit a consumatorilor de Wireless din randul bloggerilor. Cum invitatia a fost din partea lor, tot ei au dat si cafeaua.
Imediat dupa partea cu protocolul si chestiile de off-topic, am trecut la treaba. Voi incerca sa scot esentialul din discutie, fara sa va obosesc ochiul cu prea multe detalii.

Edimax: - Am inteles ca folosesti de ceva vreme Internetul si ca ai folosit in tot acest timp serviciile mai multor provideri. Cat de multumit ai fost de alegerile facute?
Eu: - Destul de multumit. Sa stii ca nu a fost intentia mea sa bat din usa in usa de fiecare data cand m-am mutat dintr-o chirie intr-alta. Nu am dat inca peste providerul (unul singur) care sa tina pasul cu mine. Daca in urma cu zece ani nu aveai de unde alege, lucrurile stau altfel acum. Cel putin in orasele mari. S-au schimbat multe.
Edimax: - Ce fel de conexiune utilizezi acum?
Eu: - Am trecut pe ADSL, fortat mai mult de imprejurari. Nu am avut de unde alege, iar abonamentele de date, asa cum sunt ele structurate acum (trafic inclus), sunt cu mult sub nevoile mele. M-ar tenta unul in ideea ca iti ofera.. mobilitate.
Edimax: - Ai folosit produsele noastre?
Eu: - Da, un router BR-6104KP pe vremea cand stateam cu niste prieteni si aveam toti calculatoare. Si-a facut treaba destul de bine.
Edimax: - De ce nu ai ales un model wireless?
Eu: - Am avut un buget si a trebuit atunci sa ma incadrez in el. Am cautat sa fie ieftin si bun.
Intrebarea a fost deschiderea pentru prezentarea routerului portabil wireless 3G-6210n.
Edimax: - Ce parere ai?
Eu: - Imi place cum arata si e tentant pentru sesiunile de gaming online intre prieteni.

Intalnirea a continuat cu o proba practica in care am avut ocazia sa-i testez calitatea conexiunii. Cu mai multe detalii, poze si teste comparative voi reveni intr-un alt articol.

5 comentarii:

  1. Si, mai departe, bunicuto, ce s-a intamplat mai departe? a?a?a?

    RăspundețiȘtergere
  2. Si-am incalecat pe-o sa, si v-am spus povestea asa..

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte bun articolul!
    Pare chiar super routerul acesta de la Edimax.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si-am incalecat pe-o pruna si v-am spun o poveste buna! (de 100 de puncte)

    RăspundețiȘtergere
  5. Pana la urma au fost 88 de puncte. Multumit de ele. :)

    RăspundețiȘtergere