joi, 19 noiembrie 2009

Pestisorul de aur

Sunt sigur ca multi dintre voi v-ati dorit/va doriti un notebook/laptop.
Haideti sa facem un exercitiu de imaginatie. Avem un buget (criteriul principal) in valoare de 1600 lei,plus/minus cativa leisori, o serie de marci din care puteti alege cumparand online: HP, Toshiba, Asus, Acer, Sony, Dell, Apple, Lenovo si un site recomandat: azerty.ro.
Va anunt din start ca sarcina e cat se poate de usoara:
Pasul 1: Alegerea produsului de pe azerty.ro. Oricare ar fi el, nu uitati de buget: 1600 ± 10 RON (tips: ordonare dupa pret).
Pasul 2: Click pe modelul care se incadreaza in cerinta de baza. Odata deschisa pagina cu specificatiile tehnice selectati Compara cu alte produse.
De aici incolo va las pe voi sa va distrati cu butoanele de la mouse. Dupa ce terminati sau inainte de a incepe, aruncati o privire pe http://www.azerty.ro/compara/128284,126942,137203,138118.



Alegerea mea: am dat cu banul. Curiosi de ceea ce a iesit? Injuraturile vecinului de la etajul inferior mai mult ca sigur pentru ca am scapat de mai multe ori, pe parchet, moneda de 50 de bani. Totusi, e cineva curios de rezultatul extragerii mele? Poate cei de la PCNews?!? Primul care comenteaza acest articol scris pentru SuperBlog 2009, castiga admiratia si raspunsul meu, sincer 100%!

2 comentarii:

  1. pai ia sa te vedem, sunt prima, ca tot te am la urmarire generala, si observ usor. raspunsul tau sincer? nu uita de admiratie!

    RăspundețiȘtergere
  2. S-a "incapatanat" sa iasa ASUS. De doua ori. Weird things happen all time!
    Fericitul castigator al admiratiei mele este: @Iulia Mihai.

    RăspundețiȘtergere