sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Transhumanta: Razbunarea celor invinsi



Cea mai buna distributie pentru “Transformers: Revenge of the Fallen”, varianta de criza adaptata spatiului mioritic.

Trebuie sa mentionez ca acest articol, participant la concursul SuperBlog2009, este o parodie si trebuie tratata ca atare.

Transhumanta: Razbunarea celor Invinsi/ Transhumanta: Revenge of the Fallen

Genul: Actiune, Parodie, SF

Regizor: Zirconiu

Actori: Elena Udrea LaBeouf, Traian Basescu Turturro, Gigi Becali Rodriguez

Batalia pentru Presedintie urmeaza sa inceapa, insa batalia pentru Marele Os se da de mai multa vreme. Dupa reintoarcerea din Cybeuroparlament, LightWarior preia controlul asupra Penegonilor-CD, hotarat sa atace cu forte crescute.
Seaman e convins ca acesta nu are nici o sansa si isi pregateste asul din maneca: GoldenBlitz. Vor reusi cei doi sa-i faca fata? Ce surpriza mai ascunde revenirea lui LightWarior?

Durata: 1-5 ani. Uni rezista mai mult, altii mai putin.

An aparitie: 2009

Clasificare DNA: 18+

6 comentarii:

  1. :))))))

    Foarte tare posterul, esti de-al meu, trebuia sa aranjezi putin colturile alea sa para capetele lor parte integrata din posterul initial :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ma pricep la editare poze, iar pe asta l-am facut in graba. Am dat peste cateva postere reusite, dar parodiau Star Wars. Oricum, se intelege ideea. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu sunt fabrica de idei, dar ma straduiesc! :)) Stii bancul cu gamer-ul care ajunge in iad si dupa ce distruge tot pe acolo tipa de nebun ca nu gasea iesirea spre nivelul 2? Te las sa tragi concluzii. :))

    RăspundețiȘtergere