vineri, 15 octombrie 2010

C9H13NO3

Acest articol, venit in urma unei lungi perioade of(of, of)fline, se constituie in etapa numarul 1 a SuperBlog2010.

Va fi un maraton al unui om care trebuie sa recupereze terenul pierdut in fata celor mai harnici in idei, timp si, dupa caz, experienta online. Asadar...

Voi incepe prin a-mi explica tactica adoptata la inceputul acestui scurt traseu care se vrea a pune la grea incercare muschii 3D ai motoarelor de cautare. Da! Da! Motoare de cautare, cu tot dezavantajul sinceritatii si al lipsei de originalitate al modului de prezentare al detaliilor tehnice. Cand nu cunosti prea bine terenul, e bine sa ii lasi pe altii inainte. Facand o mica paranteza, e o chestie de-a soferilor de plaiuri mioritice.
Daca va intrebati ce reprezinta figura de mai sus, e floare la ureche pentru cei inveterati in formula "chimica" a search-ului: adrenalina (Epinephrin).
Legatura ei cu tema etapei, deriva din marketing. Cel pentru incepatorii ca mine. Cand scoti un produs pe piata, te gandesti sa atingi cateva puncte sensibile ale viitorilor clienti fideli. Satisfacerea nevoii de adrenalina e de multe ori "punctul G" (proteina-G, daca preferati ceva mai altfel) al gamerilor in pas cu ultimele tehnologii. Senzatii tari, fra'!
Piata e interesanta si intr-o continua transformare. Se anunta lansari, se duc adevarate razboaie psihologice, se castiga prin inovatie, originalitate si rate (NU la credite) mari de reimprospatare pentru efecte ultra extra mega ŞOC detaliate, la rezolutii FullHD.

VG236H
Pentru utilizatorii de sisteme desktop, ASUS ofera monitorul 3D Full HD VG236H, capabil de o rata de refresh de 120 de cadre pe secunda, insotit si el de ochelari stereoscopici activi 3D. sursa: pcnews.ro




  • NVIDIA 3D Vision
  • Trace Free II
  • Color Shine
  • ASUS Splendid
  • luminozitate de 400 cd/mp
  • rata de reimprospatare dubla de 120Hz cu timpul de raspuns de 2ms (de la gri la gri) sursa: agora.ro
sunt doar preludiul unor caracteristici si performante care ascund in spatele lor munca unuia dintre cei mai activi producatori IT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu