vineri, 22 octombrie 2010

Fashion Concept

"Tara by Scarlett este marca inregistrata a firmei Scarlett Clothing International si a aparut in 2004 din pasiune pentru haine."

A scrie in acest moment despre ceea ce ofera magazinul online Tara Fashion este ca si cum as spune:
Te invitam sa revii in cateva zile pentru a citi ceva la care inca mai lucram, sau folositi formularul de cerere de informatii. E evident faptul ca se lucreaza la site.

Experienta vizuala
Prima impresie conteaza. S-a preferat folosirea unor mixuri de culori grele, poate din dorinta de a sugera ceva... Nu are rost sa ma leg de semnificatia culorilor si de importanta lor in realizarea unei pagini pentru ca nu asta este scopul recenziei, ci aducerea in prim-plan a motivelor care diferentiaza Tara Fashion in categoria mare a magazinelor online. Zic sa lasam elementele care tin de functionalitatea site-ului in seama formularului de contact. Voi da totusi o mana de ajutor prin evidentierea unor probleme:
  • live chat: iconul pentru skype cat si cel pentru yahoo se cer evidentiate;
  • neconcordanta unor reduceri din Catalog cu ceea ce apare pe site ( exemplu: Rochie Craciunita model 1149 )
...si multe altele.

Oferta
Asa cum ne-au obisnuit pana acum, cupoanele cadou, reducerile, promotiile si transportul gratuit (pentru mai multe informatii accesati acest link) fac parte din peisajul magazinului.


Tot in aceasta categorie intra si utilitatea unor informatii atasate produselor, cautarea avansata dupa categorie, culoare, marime, stil, pret.
Sunt multe lucruri, inclusiv un blog si o Cabina de proba ( to be continued...), care sa usureze alegerea unui produs in pas cu ultimele tendinte in moda.

12 Motive sa cumperi


Concluzie
Magazinul, in forma in care apare in acest moment, este intr-un stadiu de pupă in asteptarea metamorfozei.

Articol participant la concursul SuperBlog2010: etapa nr. 11

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu