marți, 26 octombrie 2010

Cel mai ieftin

ATENTIE: acest articol refuza cuvantul criza (singura exceptie). Orice referire la acest cuvant se transforma automat in *****.

Scaderi de preturi la real,-

Bucuresti, 2 Iunie 2010 real,- Hypermarket Romania taie preturile, pentru a contracara scaderea puterii de cumparare a romanilor inlesnind accesul oamenilor afectati de masurile de austeritate impuse de ***** la cat mai multe produse alimentare si nealimentare. In urmatoarele zile, primele produse cu pretul cel mai mic (cele mai ieftine produse) vor fi semnalizate la raft. Pana la sfarsitul lunii iunie, peste 300 de produse vor intra in acest program care va fi extins si in lunile viitoare. Masura luata de real,- nu este una temporara, ca in cazul promotiilor periodice. sursa: real-hypermarket.ro
O initiativa laudabila care completeaza cosul mare al reducerilor, promotiilor, concursurilor cu care ne-au obisnuit cei de la real,- si confirmarea valorii unei companii a carei prezenta pe piata romaneasca a atins varsta de 4 ani concretizati in 25 de magazine in 18 orase si investitii de aproximativ 500 milioane de euro (2000 de locuri de munca in fiecare an operational) conform datelor prezentate in comunicatul de presa disponibil pe site.

Zic sa ne inveselim si sa marcam momentul asa cum se cuvine:



La Multi Ani si la cat mai multe promotii fara egal!

Articol participant in cadrul concursului SuperBlog 2010: etapa nr. 17.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu