vineri, 15 octombrie 2010

Tehnologia (Sp)Eyefinity

In cadrul etapei cu numarul 3 din SuperBlog2010 gandurile imi sunt nitel diabolice. Daca ar fi sa le cuantific, in termeni tehnologici, gandurile ar fi undeva la rezolutia totala de 8192 x 8192, mai pe sleau maxim 6 (NU cai frumoşî) ci ecrane atasate la o placa grafica ATI Radeon HD 5870, purtatoare de tehnologie ATI Eyefinity.

PLAN:

Ziua I
  1. stabilirea Centrului de Comanda (CC) aka birou ferit de ochii Cui-Nu-Trebuie;
  2. achizitionarea si plasarea unui dispozitiv minuscul, perfect adaptat mediului inconjurator, orientat catre biroul sefului;
  3. citirea multor instructiuni de utilizare, prospectarea pietei, consultarea in secret a unui specialist de la biroul vecinilor, priceput in ale cablurilor.

Ziua II
  1. amenajarea CC si aprovizionarea lui (sucuri si gustari...in principiu);
  2. stabilirea turelor de "serviciu";
  3. detalii tehnice de ultima ora (inca incercam sa convingem un coleg sa se deghizeze intr-o blonda...in principiu, secretara, pentru a nu ne da de gol intentiile in fata vecinului zis si Specialistul);
  4. organizarea unei diversiuni pentru scoaterea din actiune a Sefului, zis in continuare si Cui-Nu-Trebuie, pentru buna desfasurare a transporturilor.

Ziua III
  1. dupa lungi si anevoioase tergiversari, CC-ul este operational 100 %. Biroul Cui-Nu-Trebuie este in permanenta supravegheat pe unul din cele 3 (deocamdata) monitoare, in timp ce celelalte doua sunt ocupate cu chestiuni Ultra Secrete aka Jocuri. Operatiunea "Campionatul Secret Inter-Angajati" este in desfasurare. Terminat.

P.S. : a trebuit sa-l cooptam in echipa si pe Specialist. "Blonda" nu a fost suficient de convingatoare.

Nota: Toate personajele sunt fictive.

Consumul excesiv de ATI Eyefinity poate provoca dependenta. Se recomanda citirea cu atentie a instructiunilor de utilizare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu