miercuri, 9 noiembrie 2011

Asus K53SV-SX428D i5-2410M 8GB 640GB nVIDIA GT 540M 2GB

Asus K53SV-SX428D
Un partener de incredere

Model laptop: Asus K53SV-SX428D
Magazin online recomandat: Oktal.ro
Pret: 2.799 Lei ( contine TVA si Taxa Verde )

Cateva specificatii tehnice:

  • Procesor: Intel® Core™ i5-2410M
  • Memorie: 8192 MB
  • Capacitate HDD: 640 GB  
  • Unitate optica:  DVD Super Multi
  • Tip ecran: HD LED backlit, 15.6 inch, 1366 x 768 pixeli ( rezolutie maxima )
  • Placa video: NVIDIA™ GeForce™ GT 540M
  • Memorie video: 2048 MB
  • Alte specificatii: High Definition Audio; boxe Altec Lansing; wireless 802.11 b/g/n; 3 x USB 2.0; 1 x VGA; 1 x HDMI; 4  in 1 card reader SD, MMC, MS, MS-Pro; acumulator Li-Ion, 6 celule; DOS.

O carte de vizita "light" ce acopera doar o parte din specificatiile de top ale acestui model parte a unei serii de succes, orientata spre multimedia si multitasking. Nu am stat prea mult pe ganduri atunci cand mi-am trecut privirea prin oferta magazinului online in cautarea unui laptop care sa mi se potriveasca. Mi-au fost suficiente doua elemente: procesorul catalogat de cei de la SuperBlog2011 ca "istetul Core i5" si placa video din seria GeForce™ 500M.

Felul Intai
Frecventa de 2.3 Ghz ( cu un plus de putere - 2.9 Ghz - prin folosirea Turbo Boost 2.0 ), 3M Intel® Smart Cache, 2 nuclee, arhitectura de 32 nm si caracteristicile vizuale incorporate de aceasta familie de procesoare Sandy Bridge sunt numai bune de o.. "ciorba" de aplicatii; o seama de ingrediente care nu ar trebui sa lipseasca din "bucataria" niciunui pasionat de tehnologii de ultima ora, cu atat mai necesare in "digerarea" cerintelor din ce in ce mai mari.

Felul Doi
GeForce™ GT 540M inseamna suport DirectX 11, 3D Vision, 3DTV Play, o rata de reimprospatare a imaginii optima si multe altele. Asociata cu ceea ce am prezentat in randurile de mai sus rezulta o experienta vizuala deplina.
Cu asemenea configuratie m-as uita dintr-o alta perspectiva asupra cerintelor de sistem ale ultimelor apariti in materie de Need for Speed. Poate nu chiar cele de top, insa pe-aproape.

Desert
Designul metalic stilat ramane o caracteristica definitorie a seriei din care face parte si acest model, o eticheta distinctiva  a marcii. Producatorul nu a facut rabat nici de aceasta data de la detaliile exterioare placute privirii, texturile de aluminiu conferindu-i un aspect nobil, durabil.

Atunci cand ai alaturi un partener ideal ce-ti ofera o configuratie de top, tehnologii inovatoare ( IceCool, Palm Proof ), autonomie peste medie, viata de zi cu zi devine.. mai gustoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu