marți, 22 noiembrie 2011

Asus stie filosofie

Asus Zenbook

"Zenbook fuzionează frumusețea, rezistenţa şi stabilitatea. Este primul PC din lume care încurajează oamenii să caute sensul suprem în interacţiunea lor cu tehnologia. Simplu, subtil, dar în totalitate sofisticat, ASUS ZENBOOK poate fi gadgetul perfect în această nouă fază a evoluţiei tehnologice." via SuperBlog2011
Am inchis ochii pentru cateva clipe si l-am vizualizat in cel mai performant "software" existent pe piata, in baza informatiilor vizuale primite anterior. Exercitiul asta tridimensional a durat pana mi-am adus aminte de cum ma jucam cu oglinda pe-acasa, la tara, reflectand lumina soarelui in diferite locuri. Un joc fascinant pentru un copil, o asociere placuta pentru mine in momentul asta. Probabil a plecat de la imaginile cu panourile argintii exterioare ce reflecta razele de lumina, un aspect definitoriu al ultrabook-ului Asus Zenbook..
E o abordare din ce in ce mai interesanta si de apreciat a producatorului taiwanez care lanseaza pe piata produse cu design si specificatii de top.


Nu mai vorbim deja de ultraportabile la modul brut, de obiecte ce vin intr-un ambalaj oarecare, ci trecem la un nivel superior in care ele devin o transpunere a personalitatii noastre si a statutului social.
Unii i-ar zice vanitate, altii i-ar spune necesitate si echilibru, eu ii spun ideal.
Nu de putine ori ne-am trezit aspirand la mai mult. Depasirea anumitor frontiere, a unor limite pe care ni le stabilim noi sau altii, trebuie sa fie un efort de care sa nu ne fie teama. Asumarea greselilor trebuie facuta in aceeasi masura cu asumarea victoriilor. Tehnologia e un domeniu care a avut parte si de una si de alta. Dinamica lui (a domeniului) a venit tocmai din nevoia omului de a se autodepasi. De asta consider ca Asus Zenbook intruchipeaza idealul unor oameni care au vrut mai mult si au reusit prin devotament si perseverenta.

Prezentat in mod public, in Romania, pe data de 11 noiembrie la Hotel Intercontinental in cadrul unui eveniment special aflat sub patronatul Asus si Intel, ultrabook-ul, prin modelele existente, incorporeaza procesoare din generatia Intel Sandy Bridge - Core i5 si i7 care, alaturi de celelalte componente, il transforma intr-un medaliat cu aur. Am regasit, citindu-i specificatiile, doua dintre elementele, tehnologiile cu care brandul in discutie ne-a obisnuit pentru aceasta categorie: ASUS SonicMaster (sunete de calitate), ASUS Super Hybrid Engine II (consum mic de energie, autonomie sporita) si o serie de alte noutati cu care va invit sa va familiarizati deschizand paginile site-ului oficial zenbook.asus.com.
Se zice ca e o experienta care te va face sa crezi in dragoste la prima vedere..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu