marți, 29 noiembrie 2011

Cadoul ASUS

Mai sunt cateva zile pana la Craciun.. si aproape intotdeauna e o afirmatie/o constatare urmata de o pauza.

Spui Craciun, spui sfarsit de an. In momentul in care planifici prima etapa implicit te gandesti la ceea ce urmeaza ulterior. Si imediat incepe un proces emotionalo-financiar destul de complex. Cred ca ti-ai facut deja niste planuri.. Eu unul mi-am facut incalzirea, ieri. Cum pentru ce?! Pentru cadouri!
Nu cu mult timp in urma va povesteam, tot in cadrul unui articol scris pentru SuperBlog2011, despre o zi de nastere si despre "aventurile" mele la cumparaturi. Misiune indeplinita. Pe an ce trece devin din ce in ce mai priceput. Trebuie sa recunoastem ca e o sarcina extrem de placuta. Bucuria de pe chipul celui/celei care primeste un dar, indiferent de valoarea lui materiala, e o rasplata care face sa merite fiecare minut petrecut printre rafturile magazinelor, fie ca discutam de metoda clasica sau de cea virtuala.

Ma intereseaza, in acest moment, ceea ce se afla in planul cel mai apropiat. Daca de Mos Nicolae lucrurile sunt cat se poate de simple, urmand o traditie ce include asumarea unui rol ce variaza de la topogan (ma ajuta inaltimea) la critic de arta pe pereti si multe altele, de Mos Craciun atentia mi se indreapta catre sotie, in primul rand.
Alegerea unui cadou special pentru o persoana speciala devine cu atat mai usoara cu cat imi indrept pasii catre cei de la ASUS, catre un notebook din seria N73, un Asus N73SV Intel® Core™ i5 2410M, mai exact.


Combinatia ideala de eleganta si putere, modelul impresioneaza prin puritatea designului, tehnologiile si performantele superioare. Facand parte din segmentul multimedia, incorporeaza tocmai acele elemente care-l transforma intr-un must-have al celor pasionati de muzica (difuzoare incorporate si microfon, Bang & Olufsen ICEpower®, SonicFocus), filme (ecran de 17.3" 16:9 HD+ (1600x900)/Full HD (1920x1080) LED Backlight, Splendid Video Intelligent Technology), jocuri (NVIDIA® GeForce® GT 540M cu 1GB DDR3 VRAM) si aplicatii care necesita un sistem suficient de puternic pentru a face fata  cerintelor tot mai mari.

Am luat in calcul si alte elemente la fel de importante, cum ar fi: procesorul Intel® Core™  i5, cu o frecventa de 2.30 GHz, bazat pe tehnologia de fabricatie de 32nm, 4GB RAM tip DDR3, HDD de 1.28 T, standardul wireless 802.11 b/g/n, si multe altele. O lista extrem de lunga pe seama carora se pot dezvolta review-uri si poezii numai bune de spus Mosului mai mult decat dispus sa invete lucruri noi, moderne.

N73SV


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu