sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Operatiunea "Black Box"

Nu de putine ori m-am pornit in scrierea unui articol pentru SuperBlog2011 avand o idee in cap, pentru ca la final sa iasa cu totul altceva. Si nu cred ca este numai cazul meu. Daca ar fi sa-i intreb pe ceilalti participanti la maraton daca au patit la fel probabil vor aproba. E o competite in care nu e recomandata centura de siguranta. Elibereaza-ti mintea, "creativitatea, mai presus de toate" (Octavian Dunare, Marketing Expert in cadrul ASUS Romania & Bulgaria) sunt incurajarile celor de pe marginea pistei. Se mai impiedica unii de cate un copy/paste si isi julesc genunchii in asfalt, altii abandoneaza din motive care nu fac obiectul acestui articol, dar sigur vor aparea intr-o noua sesiune de pareri, sugestii, critici.. Ceilalti mergem mai departe.

Etapa cu numarul 19 aduce in prim-plan produsele multimedia de la ASUS si o poveste care sper sa va placa.

Operatiunea "Black Box"

De cand cu tentativele de copy/paste din cadrul SuperBlog2011, situatie care a degenerat prin scrisori de amenintare la adresa organizatorilor..

Proba nr. 1

.. s-a hotarat infiintarea unei celule de criza care sa urmareasca, sa intercepteze si sa dejoace toate planurile celor care ar fi vrut sa atenteze la buna desfasurare a activitatilor de jurizare din online. O echipa formata din agenti special antrenati pentru astfel de cazuri. Cei mai buni dintre cei mai buni, toti sub directa mea coordonare.
Ceea ce va voi dezvalui ramane intre noi!
Operatiunea care include competitia despre care v-am scris mai devreme, a primit numele unuia dintre obiectele care ne fac munca mai usoara. Centrul de comanda se invarte in jurul lui, un spatiu plin de monitoare si aparatura de ultima generatie, destinat planificarii actiunilor noastre. Aici se iau toate deciziile importante, un loc atat de secret incat nici eu nu-i cunosc locatia exacta. E mult prea complicat ca sa va explic.. Obiectul cu pricina e un ASUS O!Play Gallery. "The Media Center that Does Every thing!" sta scris pe pagina producatorului.

ASUS O!Play

L-am ales la recomandarea Agentului 002, specialist in electronica, telecomunicatii si tehnologia informatiei, dupa ce am aruncat si eu o privire pe specificatiile sale. Tot eu am fost cel care l-a testat si pus in functiune. Cineva trebuia s-o faca, iar subsemnatul a tras cel mai lung betisor. Sunt un lider cu principii democratice, asa ca am ales cel mai transparent mod de stabilire a celui care va apasa butonul de pornire.. nu inainte de a studia Quick Start Guide-ul inclus in pachet alaturi de celelalte accesorii. Partea mai putin interesanta, dar necesara.
Va voi face o scurta prezentare a ceea ce mi-a atras atentia. E o jucarie care poate fi conectata la o multime de alte jucarii: PC, TV, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone4, iPad, iPod, folosindu-se atat de conexiunea prin cablu cat si wireless (WiFi 802.11 b/g/n). Digera si reda tot felul de formate media, subtitrari a caror insiruire mi-ar consuma aproape un sfert dintr-o prezentare de 300 de cuvinte.
Asus O!Play Gallery are de asemenea suport pentru un Hard Disk de 3.5” (se achizitioneaza separat) cu conectori SATA 6Gb/s, lucru care-l transforma intr-un dispozitiv de stocare de mare capacitate atunci cand este legat la PC, plus transfer rapid prin USB 3.0.


V-am facut doar un scurt preview. Cine vrea mai mult, in mod sigur va merge mai departe. Tot asa si eu. Dupa ce l-am vazut in actiune mi l-am achizitionat si pentru acasa, alaturi de castile wireless HS-W1, motivat fiind de calitatea unui produs cu autonomie de 8 ore si o raza de actiune de 10-15 metri.

ASUS HS-W1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu