joi, 13 octombrie 2011

Be Extreme - ASUS Automobili-Lamborghini VX7

Placeri vinovate

Pasiunea despre care va voi scrie, pasiune veche de vreo cinci ani mai mult sau mai putin impari, are legatura cu unul dintre nicknames folosite de mine de-a lungul timpului, folosit chiar si in prezent pe una dintre cele mai cunoscute retele de socializare, si nu numai. Am preferat sa fiu fidel unui singur ID online. Un "moft" de pe urma caruia google "ma bate pe umar" si imi arata, in momentul asta, o cifra relativa. Pentru linistea voastra, desi nu cred ca o sa prezinte o importanta deosebita, o cautare a generat "Aproximativ 8.680 (de) rezultate (0,22 secunde) ". Cate din rezultatele alea au legatura cu mine, chiar nu conteaza. Cu altceva vreau sa va retin atentia. Acea pasiune cu tenta de guilty pleasure isi are originea in seria de jocuri plina de masini puternice, adrenalina, tuning si need for speed. De aici si pana la a fi prezent la mai toate expozitiile de tuning and sound din Cluj-Napoca nu a mai fost decat un pas. Teancul de reviste de profil si multimea de poze si filmulete, conturi pe diferite site-uri care se adreseaza pasionatilor domeniului stau marturie a ceea ce mi-a ocupat locul 1 in topul preferintelor de petrecere a timpului liber.
 
Urmand un fir al evenimentelor, a urmat trecerea de la gura-casca si de la tocit fotoliile de acasa in fata PC-ului doldora de jocuri, la urcarea fundului intr-un Matiz, ca ucenic in ale artei condusului. Acolo sa fi vazut adrenalina... pe instructor! Adevarul e ca pe bord nu avea nimic care sa semene cu tastele de navigare. Vina instructorului, desigur! M-am adaptat repede. Cu Space-ul am si acum probeleme, dar ma descurc.
Au trecut anii, tipul de pe permisul de conducere e din ce in ce mai tanar, interesul pentru tot ceea ce tine de auto in general, masini modificate in special a ramas la fel de persistent.
Boala grea. Atat de grea incat la unii care ajung sa lucreze in industria IT ia forme acutizate, iar cel mai concludent caz il constituie notebook-ul ASUS-Automobili Lamborghini VX7. Rezultatul arata cam asa..
.. iar testele de laborator facute asupra unui grup restarns de persoane au avut un rezultat naucitor pentru oamenii implicati in proiect si presa deopotriva:



 Provoaca dependenta. Inspaimantator de interesant e ca lucrurile nu se opresc aici. S-a observat, pe langa ceea ce se poate vedea in imagine, o deformare a modului de a percepe realitatea, subiectii respectivi neputand face diferenta intre a conduce un laptop sau a tasta un Lamborghini.
Ce poate fi asa greu?! Supercarul e cel cu Turbo Boost de pana la 2.9 GHz, iar laptopul e cel cu hard de 640 CP.

Nota: Articol participant la SuperBlog2011.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu