luni, 10 octombrie 2011

Sol Koffler $1 Dream

American Tourister

Am inceput cu American Dream, apoi cu Sol Koffler Dream, pentru ca, intr-un final, titlul sa arate asa cum se poate vedea mai sus.
Mi s-a parut o poveste desprinsa parca din "The Pursuit of Happyness" (2006), film in regia lui Gabriele Muccino, avandu-i in distributie pe Will Smith, Jaden Smith, s.a.
E vorba de povestea unui om, a unui emigrant polonez ajuns in America in anul 1920, purtand un nume oarecare intre numele celor care paseau pe ceea ce se dorea a fi inceputul unei vieti noi. Avea doar 13 ani si urma sa fie, mai tarziu, artizanul unei afaceri de succes, afacere care isi are punctul de plecare intr-o perioada destul de nefasta pentru economia mondiala, si anume Marea Criza din 1929.
Drumul pe care a pornit American Tourister in anul 1933 avea sa fie unul pe masura curajului si a viziunii pe care se povesteste ca le-a avut in bagaj cel despre care va scriam putin mai in susul paginii. $1 Dream..

Ocazia oferita de catre cei de la Real hypermarket prin mijlocirea SuperBlog2011, e una numai buna de a da un inteles aparte alegerii unei genti de voiaj, a unui rucsac sau a unui troller care sa va insoteasca oriunde va duc pasii, fie ca va ganditi la calatorii mai lungi cu familia ori in interes de serviciu, petrecerea timpului liber, la folosirea lor zilnica, sau chiar includerea lor pe lista unor posibile cadouri pentru cei dragi (tinand cont de calitatea si renumele brandului, in mod sigur ar fi o surpriza extrem de placuta, iar daca vine insotita si de istorioara de mai devreme.. efect maxim). Daca in peisaj intra si reducerea de 60 % de la real,-, alegerea devine foarte usoara.


Din colectia de 8 produse mi-a placut (pentru inceput!) rucsacul care se poate vedea in imaginea de mai jos:



Imi bazez alegerea pe experienta avuta cu ceva asemanator si pe nevoile mele atunci cand sunt pe drumuri. Daca ar fi sa bifez punctul forte al acestui rucsac, acela ar fi al rezistentei materialului. Urmeaza apoi intr-un top al utilitatii sale, spatiile si compartimentarea de care dispune: compartiment interior cu protectie pentru orice tip de laptop (esential), diverse buzunare interioare, buzunar frontal vertical ascuns, 2 buzunare laterale. Important nu e cum incap, ci faptul ca incape tot ceea ce tine de "recuzita" personala. As putea oferi lectii pentru genul asta de chestii.. In calatoriile de scurta durata (max. 3 zile) imi place sa fiu cat mai putin "accesorizat".
Situatia se schimba putin atunci cand discutam de familie si concediile mai lungi. Aici intra in actiune setul de 2 trolere American Tourister, ideal pentru toate tipurile de calatorie, genul de obiecte care-ti fac dor de ducă.. in Budapesta. Imi tot sta in wishlist de la invitatia cuiva, de anul trecut. Destinatie potrivita, valize potrivite. Mi-ar placea sa va povestesc motivul care a stat la baza acelei invitatii, dar asta e o cu totul alta.. calatorie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu