vineri, 14 octombrie 2011

CautaReduceri.ro a implinit 1 an

Pe facebook.com/CautaReduceri.ro se prezinta ca:
"Primul si cel mai mare motor de cautare de reduceri colective din Romania"
Totul a inceput in urma cu un an, in seara in care lui Matei Pavel, un tip pasionat de IT, i s-a aprins un beculet pe "fond portocaliu cu floricele". Daca s-a intamplat in noaptea in care Mos Ene era la un ceai cu Zana Maseluta, asta nu se va sti niciodata. Chestia e ca Matei trebuia sa doarma la ora aia, aspect care mai ridica un semn de intrebare asupra amestecului de prafuri folosit de Mos. Parerea mea e ca miroase grozav a sabotaj.. de Inspiratie! Muzele si suratele lor sunt pe lista de suspecti. In fine.. Risc sa dau in acuzatii nefondate si in Insomniile cele Rele. Cum oboseala/somnul nu si-au facut efectul, ideea a prins contur in fata calculatorului si a iesit ceva timid la inceput, "Google pentru reduceri"  ulterior, conform spuselor detinatorului site-ului cautareduceri.ro.
 

A urmat o avalansa de pagini pline de reduceri care au atras la randul lor alte agregatoare de reduceri, pe o piata fertila. Reducerile de pana la 90%, concursurile de lansare, ajutorul oferit de retelele de socializare, au reprezentat un castig pentru toate taberele implicate.

A trecut un an plin de lucruri interesante, vouchere si oferte care mai de care mai atractive. Extrem de binevenita e si modalitatea aleasa de sarbatoritul nostru de a marca momentul festiv prin lansarea *Discount-City, un oras virtual care-ti poate aduce marele premiu de 10.000 de euro si multe alte premii ( o vacanta in Europa, un iPhone 4, un Samsung Galaxy S2, bilete de avion dus-intors in orice destinatie Blue Air, produse Remington si multe premii zilnice ). Sunt sigur ca, la fel ca si mine, te-a strafulgerat un gand interesant cu ceea ce ai putea face cu suma pusa in joc. Poftiti de va inscrieti!

La multe realizari echipei CautaReduceri.ro!

* link de promovare cont concurs

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu