sâmbătă, 29 octombrie 2011

Certificare BlogMoney.com - Kit de supravietuire

Logo
Cred ca e prima data cand gasesc raspuns la o intrebare legata de activitatea pe blogmoney.com, intr-un timp atat de scurt. Bine! Recunosc, dilema mi-a aparut in peisaj in urma cu mai mult timp. Sunt patit.. Cu cat las nerezolvata o problema, cu atat regret mai tarziu ca nu am avut initiativa la momentul potrivit.

Sa lamuresc, pentru inceput, chestia cu certificarea unui blog in sistemul respectiv. Accesul la campaniile platite se face in urma parcurgerii, trecerii unor teste psihologice, medicale, probe sportive, eliminatorie fiind, intr-un final, o ghicitoare mai crancena decat a lui Mathusalix din filmul Asterix si Obelix contra lui Cezar. S-ar putea sa nu ma credeti.. Poate ca se intampla putin altfel: "Odata inscris in BlogMoney, fiecare blog trece printr-un filtru de certificare in urma caruia poate sa primeasca statutul de Blog Certificat. Daca membrii echipei noastre considera ca un blog are suficienta vechime, prezinta informatiile intr-o maniera organizata, impune seriozitate si respect prin felul in care isi trateaza vizitatorii, atunci acel blog devine Blog Certificat." via blog. Indiferent de varianta aleasa dintre cele doua, sa stiti ca a meritat osteneala, in momentul de fata siteul fiind pe locul 1 ( clasament personal! ) in ceea ce priveste cantitatea de campanii oferite. Cu capitolul comunicare e mai dificil, insa intr-un final se rezolva toate. Rabdarea e de aur, in acest caz.

Ce se intampla atunci cand expira aceasta certificare? "All Good Things (Come To An End)" cum ar zice Nelly Furtado. Nimic mai simplu, raspunsul cel mai concludent venind tot de la ei; mare noroc cu blogul lor, trebuie sa afirm. "Certificarea se primeste pe o perioada de 6 luni si se prelungeste automat cu cate 30 de zile de fiecare data cand un post pe acel blog este platit intr-o campanie. Daca certificarea expira, blogul respectiv revine in fata echipei BlogMoney, pentru a fi reevaluat."

Cam atat. Mai multe voi afla luna viitoare dupa reevaluare si tot atunci voi veni cu completari pentru cei interesati de subiect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu