duminică, 28 octombrie 2012

Proiectul Rogvaiv

Desfăşurat într-un cadru larg, evenimentul la care accesul s-a făcut doar în baza unui like pentru pagina Facebook.com/Borealy, a avut ca scop transmiterea unui mesaj către generaţiile viitoare. "Dăruim emoţii prin cadouri deosebite" a fost mottoul sub care organizatorul şi-a invitat fanii să voteze, în cadrul unei aplicaţii, cele 7 obiecte care, astăzi, au fost incluse într-o capsulă a timpului. Au fost supuse atenţiei celor interesaţi să ia parte la acest demers, şapte categorii, fiecare având un corespondent într-o anumita culoare a spectrului vizibil (culorile curcubeului, mai exact). Am stat de vorbă cu cel care s-a aflat în spatele acestei acţiuni şi am aflat astfel ce simbolizează ele şi cum s-a ajuns la încadrarea lor.

Roşu



Pandantivul a fost o alegere previzibilă. O culoare dinamică, plină de pasiune. Faptul că a fost lucrat manual îi conferă un plus de valoare, fiind în acelaşi timp un omagiu adus clasicului. Cei ce îl oferă cadou ştiu că sentimentele cele mai nobile sunt dintr-o bucată.

Oranj

Pentru această categorie, am vrut să scoatem în evidenţa nonconformismul (latura lui bună, desigur), creativitatea.. Ne plac oamenii optimişti, plini de energie şi entuziasm molipsitor, nu? Lor le-am oferit, le oferim şi vom continua să o facem, calitatea unor servicii, nu extraordinare, pentru că e greu să fii perfect, ci în mai bine. Suntem oameni care lucrăm pentru oameni, şi asta presupune o continuă muncă de perfecţionare.
Într-un final s-a dat creativităţii ce-i al creativitaţii - cartea  "Alexander McQueen Genius of a Generation"  de Kristin Knox. Sperăm ca pasiunea pentru lectură să rămână la fel de vie, indiferent de forma pe care o va lua.



Galben

Galbenul înseamnă căldură, fiind de cele mai multe ori o culoare asociată cu razele soarelui, sau cu metalul nemuririi, sau.. şi lista e mai lungă. Am propus la momentul respectiv o serie de obiecte extrem de valoroase. Printre ele a fost şi un Memory Stick Yellow Special Heart use Swarovski Crystal cu o capacitate de 4GB. S-a bucurat de un succes extraordinar, având în vedere utilitatea sa, posibilitatea de a stoca poze, melodii. Nu ne-a fost deloc uşor să le sortăm. Conţinutul lui rămâne secret.


Verde

Aici ne-am pus toată nădejdea în cei care iubesc şi respectă natura pentru a transmite un mesaj de continuare a eforturilor de ocrotire a mediului înconjurător. Cu siguranţă e o culoare pe seama căreia se pot face multe asocieri, mai ales în lumea cadourilor, însă, trebuie să recunosc, mă bucură foarte mult direcţia în care au evoluat lucrurile. Am avut parte de un feedback foarte pozitiv atât în comenariile primite pe reţelele de socializare, cât şi prin mijlocirea celorlalte canale de comunicare puse la dispoziţie pe site.
Statueta "Zeita Justitiei"  la care am adăugat, adunate între coperţile unei cărţulii, o parte din cele mai interesante mesaje primite pe marginea subiectului egal o combinaţie extrem de reuşită şi apreciată.



Pentru Albastru - culoarea speranţei, voturile au decis pentru Inel Blue Eternity, pentru Indigo s-a mers pe ideea de spiritualitate, transcendere.. şi ce putea încorpora mai bine aceste lucruri decât "Ruga"?!

Violetul este o culoare rece, o culoare a ascultării, cumpătării, dar şi a misterului, transformării. Vă asigur că a fost o ultimă alegere foarte interesantă..


Ne-am conformat, desigur, iar ca efectul să fie deplin, am creat o cutie de cadouri suficient de mare astfel încât să cuprindă semnăturile tuturor fanilor prezenţi la event.

Acest articol este un exerciţiu de imaginaţie, parte a programului "taberei de instrucţie" SuperBlog2012.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu