joi, 25 octombrie 2012

Util, placut, necesar

Cam asa as descrie, pe scurt, site-ul celor de la FashionMonster.ro, un director de produse fashion, un fel de motor de cautare cu personalitate, dedicat in special reprezentantelor sexului frumos. Cele peste 200.000 de produse structurate atent pe categorii, puzderia de branduri renumite, interfata usor de utilizat, un jurnal de moda, culorile optimiste, sunt doar cateva dintre atuurile lui, aspecte care te vor face suficient de curios/curioasa incat sa le treci pragul virtual.

Mi-am purtat si eu click-urile de mouse printre ofertele de sezon in mod special. Prognoza meteo intocmita cu generozitate de catre cei de la ANM (Administratia Nationala de Meteorologie) pentru perioada imediat urmatoare a fost un soi de wake-up call pentru garderoba de iarna a familiei. Paltoane calduroase, ghete imblanite e timpul sa iesiti din nou din starea de depozitare si sa "cuceriti" lumea celor care cuvanta: "Brrr! Ce frig e!". Nu cred ca mai este cazul sa va enumar avantajele acestui tip de shopping, mai ales in vremuri reci, desi asta nu inseamna ca trebuie sa renuntati la a mai iesi din casa pentru o sesiune de mall. Largirea arealului de cautare este o conditie sine qua non in acest caz, o ocazie numai buna de a vedea daca ai mai pus sau ai mai lasat ceva.. dimensiuni.
Cu siguranta vor aparea lucruri mai noi, mai faine, mai bune sau mai ieftine, reduceri mai neaose in perioada sarbatorilor de iarna, intotdeauna se intampla asa,  insa asta nu inseamna ca puteti amana la nesfarsit o investitie menita sa va aduca o stare de bine. Sanatatea si confortul nostru, al tuturor "prizonierilor" climei temperat continentala de tranzitie, depind de asta, plus ca se pot face super-alegeri chiar si cu bani putini. Totul e sa cauti atent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu