luni, 29 octombrie 2012

Spa, Spa Instal

Daca e sa ma intrebati pe mine, Spa-urile, si aici ma refer la cele pentru uz privat, de dimensiuni mai rezonabile, cat sa incapa intr-o vila, sunt o eticheta a celor care au reusit in viata, a celor care au o situatie financiara mult peste medie. Le-am admirat designul, le-am citit, plin de invidie, specificatiile tehnice ori de cate ori am avut ocazia, in cadrul unor proiecte mai mari transpuse in paginile unor reviste care trateaza subiecte de amenajari interioare, construcii, casa si gradina. Stiti la ce ma refer.. Sa va dau totusi un exemplu intru delectarea priviriiImaginea e luata de pe pagina celor de la  http://spainstal.ro , site ce pune la dispozitia celor interesati o gama larga de produse numai bune pentru o balaceala cu staif. Mi-a placut in mod special acest model, un soi de Superspa, de Aqua Park in miniatura, pentru faptul ca include un tobogan (are 130 cm si o inclinatie de 300 de grade) pentru cei mici. Pentru o familie, e ceva de vis.

Scurta calatorie in lumea ilustrata in randurile de mai sus mi-a provocat o oarecare stare de relaxare, semn ca genul asta de exercitiu ma va face sa uit de prognoza meteo si de previziunile economice pentru anul viitor. Daca tot am intrat in hora, voi merge mai departe, spre ceva mai accesibil: cazi cu hidromasaj. Dupa un.. sa zicem 10 ore de serviciu, asa ceva poate "sterge" tot ceea ce ti-a fost daunator fizic si psihic de-a lungul zilei.


Nu m-am putut abtine de la a pune o imagine care sa intareasca mesajul. E o investite care merita toti banii, o mini-baza de tratament cu toate beneficiile pe care le presupune hidromasajul: calmarea durerilor, eliminarea stresului, imbunatatirea circulatiei sangvine, etc., etc.

Pana in punctul asta v-am condus eu pasii. De aici incolo va las pe mana imaginatiei voastre, in compania acelor lucruri pe baza carora puteti construi casa visurilor voastre, lucruri puse la dispozitie de site-uri de profil precum cel mentionat la inceput de articol.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu