luni, 15 noiembrie 2010

Adio consumabile scumpe!

Ca si mine, nu gresesc atunci cand spun ca si tu ai fost afectat de criza intr-o mai mica sau mai mare masura. Aceasta situatie neplacuta te-a facut sa te uiti de doua ori la banii pe care esti dispus sa-i scoti din buzunar atunci cand vrei sa cumperi un anumit produs. Acest articol vine sa-ti dea o mana de ajutor daca esti in situatia de a face economii, mai exact ma voi referi la utilitatea CISS - Continuous Ink Supply Systems (sistem de alimentare continua cu cerneala).



Fie ca esti utilizator casnic, student sau detii o mica afacere, sistemul e conceput sa iti usureze munca. Reteta succesului include o imprimanta si unul din produsele puse la dispozitie de cissmarket.ro. Atat! E simplu si ai tot sprijinul echipei care ofera suport tehnic atunci cand nu stii pe ce butoane sa apesi. Nu o spun numai eu ci si oameni care deja l-au achizitionat/folosit, asa cum puteti citi aici. O investitie cu amortizare in timp, rezultate concretizate intr-o cifra mai mult decat convingatoare: 95 % mai ieftin.
Poate ca ati fost, sunteti sau veti fi in situatia mea. La facultate, la distanta, cea mai mare parte a activitatii se consuma acasa in fata calculatorului. Oricat de bine intentionat as fi (consumul de hartie) unele cursuri, proiecte trebuie scoase la imprimanta. Cum la noi cantitatea este o caracteristica a invatamantului universitar, printre altele, e mai mult decat evident faptul ca sunt cateva gadget-uri pe care un student e obligat sa le posede sau imprumute, dupa caz. Acum, fiecare se descurca dupa cat il duce bugetul. Nu vreau sa va dau idei, insa "la gramada" lucrurile pot deveni mai interesante. Cheta pentru ele, un program dupa care se poate lucra si se simplifica ecuatia vietii.

Unde mai pui ca imprimanta cu CISS este o imprimanta mai fericita decat una fara acest sistem. Pe criza, un loc de munca, fie el si pentru un obiect, este tot ceea ce poate visa o imprimanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu