marți, 30 noiembrie 2010

Peste 10.000 de idei de cadouri IT Galaxy

Conform unui comunicat remis catre mine, Departamentul Logistica al Mosului a inclus magazinul online IT Galaxy pe lista locatiilor acreditate si recunoscute, acordandu-i un maxim de 5 fulgi de nea. Voi incerca in cadrul acestui articol sa va prezint in linii mari acele lucruri, criterii care au stat la baza evaluarii finale a site-ului.
Primul aspect vizat l-a constituit categoria Gaming, structurata pe urmatoarele subcategorii: Jocuri, Console, Joystick, Volane.
Jocuri
Cele 37 de pagini, cuprinzand o gama larga de produse, cu preturi intre 7.42 LEI (GUID WARS STARTER PACK PC) si 1.112,21 LEI (GAMEOUT GOE-PC-GAMEOUT2) acopera mai toate gusturile impatimitilor de acest domeniu. Se poate alege intre producatori gen 3COM, NINTENDO, ELECTRONIC ARTS, SEGA, SONY, UBISOFT, in functie de platforma detinuta si tipul (actiune, racing, sport) preferat. Filtrele sunt mai mult decat utile, iar preturile sunt in ordine crescatoare. Paginile se incarca r.p.d., preturile sunt evidentiate, iar asezarea in pagina nu oboseste ochiul. Usor de parcurs, se incadreaza perfect si in cerintele mele.

Console
4 mari producatori, 3 filtre, 2 click-uri ici, colo, 1 alegere: Console WII. Un cadou ideal pentru cei pasionati de sporturile indoor, de folosit in perioada post-sarbatori.

Joystick si Volane
La capitolul periferice must have intra si aceste dispozitive de comanda. Daca iti place sa apesi pe butoane (intre 4 si 16) sau sa experimentezi senzatiile unor piloti de curse, IT Galaxy ti le pune la picioare... si la maini.

Iar asta nu e tot. "Sacul" de categorii mai contine: sisteme, accesorii auto, componente PC, imprimante, periferice, multimedia, networking, software, accesorii, etc. Iti trebuie un Laptop, un LCDTV, sau o oferta cuprinzatoare de Telefoane din care sa alegi ceea ce ti se potriveste ca buget, specificatii, design? Arunca o privire, cere detalii prin live support sau citeste pe blog informatii despre promotii, bonusuri, posibilitati de creditare, stiri IT&C.

În tot acest timp am avut în vedere fidelizarea clientilor noştri, prin diverse campanii de bonusare, anumite cadouri oferite în funcţie de numărul de comenzi, dar în primul rând am avut în vedere ca fiecare client să fie mulţumit de serviciile şi produsele oferite. sursa citat: despre noi


Din nou, trebuie sa insist (doar ma stiti exigent cu treburile astea) pe oferirea unor detalii suplimentare, obligatorii zic eu, care tin de garantie si o mai mare atentie pentru actualizarea preturilor. Am fost contrariat, spre exemplu, de pretul acestui Samsung Champ: 299 LEI (blog) vs. 269 LEI (magazin online). Sper ca adevarul nu e la mijloc! Cea de-a doua versiune imi convine mai mult. Apropo, mi-a placut, dar nu am bani sa-l cumpar acum. Un wishlist ar fi fost potrivit in aceasta situatie.

Creditare
Trebuie sa stiti ca IT Galaxy ofera si aceasta posibilitate a cumparaturilor in rate cu 0% dobanda si pana la 45 de zile de gratie ("Cumperi acum platesti mai tarziu"), prin intermediul cardului de credit CardAvantaj MasterCard/Visa.

Detalii Utile
  • valoarea minima a comenzii este de 50 RON.
  • transportul produselor comandate se face prin curier rapid (FAN Courier) contra cost: 15 RON pentru Bucuresti, 20 RON pentru primele 3Kg si cate 1 RON pentru fiecare kg suplimentar in afara Bucurestiului, cu posibilitatea de asigurare a coletului la cererea expresa a clientului, caz in care costul este de 1% din valoarea totala. S-a luat in calcul si eventualitatea expedierii coletelor in afara ariei de acoperire a retelei FAN Courier - 1RON/km.
  • plata se poate face in numerar la sediul IT Galaxy, prin virament bancar (ordin de plata) sau ramburs.
  • garantia se acorda conform conditiilor magazinului, conditii si termeni detaliati pe intelesul tuturor aici.
Nu-mi ramane decat sa va las in compania lor. Sa aveti spor la cumparaturi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu