vineri, 19 noiembrie 2010

Intra in #LabirintuldeUsi

Scurt si la subiect pentru a nu irosi timpul pe care il ai la dispozitie si sa te pui pe treaba. Uite cum stau lucrurile: cei de la depozitdeusi.ro si-au tras un concurs, in cadrul caruia se ofera un premiu constand intr-un, atentie citez, foto compact Canon PowerShot A490 de 10 MP, cu zoom optic de 3.3x. Detaliile picante le gasesti pe blogul lor.

Dupa ce te-ai inarmat cu @twitter, facebook si un articol (asta in cazul in care detii un spatiu in genul astuia pe care imi torn si eu ideile din cand in cand) in care sa explici ce chestii super-tari ai fotografia cu scula respectiva, esti in carti. Daca ai ajuns prea tarziu, nu iti ramane decat sa te zgarii pe fata. Ai ratat un concurs pe cinste.

Acum urmeaza sa va spun ce as face Eu cu un Canon PowerShot A490, moment mai putin interesant pentru voi, dar o chestie pe care trebuie sa o impartasesc online. Ca blogger interesat de comunitatea in care traiesc (in calitate de chirias!) cred ca m-as apuca sa fotografiez drumurile pline de noroi si cainii care intregesc un peisaj cu care intru in contact zi de zi. Un peisaj "superb", printre altele. Ce poate fi mai frumos decat sa interactionezi atat de tandru si regulat cu natura aflata sub atenta ingrijire a omului modern in general, roman in particular?! E absolut superb peisajul de Floresti, Cluj. Nu mai am inju..., pardon cuvinte sa elogiez ceea ce e dincolo de termopanele apartamentului in care locuiesc. Uite de asta un aparat foto ar trebui sa fie una din "uneltele" sau accesoriile unui blogger de Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu