marți, 23 noiembrie 2010

Colectia ASUS Karim Rashid

Asocierea a doua nume mari in domeniile pe care le frecventeaza, design respectiv IT, nu putea da nastere decat unei colectii ASUS Karim Rashid, colectie mustind de pasiune creatoare prin toti porii materialelor de calitate folosite la conceperea netbook-ului EeePC 1008p.
Probabil va intrebati cine este personajul a carui semnatura se afla pe marginea acestui produs. Peste 300 de premii si un statut la care multi designeri pot doar visa, contureaza imaginea unui profesionist, a carui portofoliu include colaborari cu nume mari, de top, din toata lumea. ASUS vine sa completeze aceasta lista.

E greu sa nu remarci elementul distinctiv al acestei colectii: culorile folosite. Rozul ("Hot Pink") si maroniul ("Coffee Brown") folosit, au un impact deosebit asupra memoriei vizuale, tradand apetitul designerului pentru culori care sa surprinda, sa te scoata din monotonie, sa capteze atentia. Sunt placute vederii, mai pe sleau.


Daca pana aici s-au aprins doar o parte din beculetele simturilor, incerc sa-mi imaginez o experienta totala. In mod sigur mi-ar placea sa-l testez, sa-l intorc pe toate partile, sa-i pun la incercare cei 1.66 GHz putere. Mai saliveaza omul... Ce sa-i faci?!
Cu o greutate de 1,1 kg si dimensiuni care ar face o revista sa se simta stanjenita, este partenerul ideal in calatorii si nu numai, cel putin pentru patru-cinci ore, autonomie data de bateria Li Polymer 3 celule slim x 2 (pachetul contine doua baterii). Muzica, filme, aplicatii fara numar, fara numar, cat poate duce DDR2-ul de 1GB (memorie de lucru) si Hard Disk-ul de 250 GB cu un plus de 500 GB oferit prin ASUS WebStorage, accesibil online prin wireless 802.11b/G/Draft-N.



Totul pus la dispozitia degetelor noastre care vor indragi tastatura de tip chiclet, asezata in asa fel incat sa transforme dispozitivul purtator de Windows 7 Starter si Asus Express Gate (sistem de operare 2 in 1) intr-un GMT (Gadget Mancator de Timp).
Il recomand din toata inima, si inchei intr-o nota de umor, celor care petrec foarte mult timp in fata PC-ului, pe n retele sociale si nu-l puteau cara cu ei inclusiv la baie. Pe langa faptul ca acolo wirelessul e de obicei mai puternic, netbookul nu numai ca rezolva problema spatiilor inguste si a portabilitatii, dar a obtinut note foarte bune la capitolul temperaturi (50 de grade pentru procesor si 38 pentru HDD, conform laptopnews.ro).
Articol participant la concursul SuperBlog2010.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu