sâmbătă, 13 noiembrie 2010

SonicMaster - o experienta unica

Relaxation & Meditation Music - Sounds of Nature

Asculta mai multe audio diverse


Tehnologia SonicMaster permite notebook-urilor sa redea cu pana la patru octave mai mult decat laptopurile obisnuite, aducand sunetului o veridicitate unica. sursa: pcnews.ro


Dupa o saptamana aglomerata, se cere putina muzica de relaxare chiar daca nu e in ton cu vremea si temperatura de afara si o tema pe masura adusa de SuperBlog2010. O primavara superba pictata in culori de toamna, pe fundal acustic inspirat de natura. Dulce-i lenea si inselatoare, cateodata. Inconjurati de atata tehnologie, viata pare mai simpla.
SonicMaster, creatie incorporata in produsele ASUS in urma colaborarii cu cei de la Bang & Olufsen ICEPower, se traduce prin fidelitate audio deosebita. Cel putin asa afirma ei. Pana la proba contrarie va trebui sa-i cred pe cuvant, nu?! Inca nu am apucat sa ating un NX90



...si nici vreun alt notebook din seria N.



E dificil sa vorbesti despre o savarina fara s-o fi gustat. Uite ca deja mi-e gura apa si salivez pe tastatura. Pot doar incerca sa-mi inchipui cum ar suna un Linkin Park dat la maxim pe aceste bijuterii, la tara, la casa, unde sunt mai putini vecini. Bestial!

Linkin Park-From The Inside

Asculta mai multe audio diverse

Sper ca v-am trezit din reveria creata de prima melodie.
Aplicabilitatea acestei tehnologii nu se restrange doar la ascultatul muzicii la maxim. Sunt o multime de alte aplicatii multimedia care pot fi savurate prin mijlocirea ei. Jocuri, filme, comunicare prin diferite cai si multe altele devin o experinta diferita fata de ceea ce pot oferi alte produse de pe piata. O calitate mult mai buna a sunetului combinata cu performantele tehnice ale produselor marca ASUS, un brand cu traditie si recunoastere internationala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu